GHE-O Rescue - Prototip masina off-road - pret, poze, video

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Auto » Producatori » GHE-O Rescue - Prototip masina off-road

GHE-O Rescue - Prototip masina off-road

| Recomandare de:

Poza GHE-O Rescue - Prototip  masina off-road

In cadrul targului SAB & Accesorii 2013, compania GHE-O Motors a prezentat conceptul GHE-O Rescue, o masina off-road destinata pentru operatiuni de salvare in situatii extreme de vreme sau teren. GHE-O Motors este o companie romaneasca specializata in constructia si asamblarea de vehicule off-road si pana acum era destul de putin cunoscuta publicului larg. Am spus pana acum pentru ca videoclipul de prezentare al lui GHE-O Rescue a facut inconjurul lumii in doar cateva zile, atragand comentarii si articole in importante publicatii online: Topgear, Bild, Telegraaf, site-uri specializate in domeniul auto, etc.

 

GHE-O Rescue se afla inca in stadiul de prototip, asta inseamna ca unele aspecte se pot modifica / imbunatati iar pana la productia in serie mai este un drum destul de lung. Prototipul Rescue are 11 locuri, poate transporta pana la o tona apa pentru stingerea incendiilor si nu cantareste decat 3,2 tone, destul de putin pentru dimensiunile impresionante: 5,2/2,7/2,39 metri. Motorul dezvolta 400 de cai putere si este produs de catre General Motors, majoritatea pieselor fiind produse de catre companii specializate. Asamblarea, designul, functionalitatea si in general ideea de la baza GHE-O Rescue fac din aceasta masina una romaneasca si nu piesele, asa cum unii ar putea crede. Consumul variaza in functie de teren: de la 30 litri / 100 km si poate depasi 100 litri / 100 km. iar viteza maxima, pe drum plat bineinteles este de 60 km / ora. Pentru moment, producatorii au anuntat un pret de 147.000 euro, incluzand T.V.A.

 

Va recomand sa urmariti videoclipul de prezentare al masinii GHE-O Rescue din sectiunea video si pe aceasta cale uram succes producatorilor in tentativa de a crea un model de serie, ce ar putea deveni un nou brand romanesc pe piata internationala. Pret : 147.000 euroPoza GHE-O Rescue - Prototip  masina off-road l_3353
Poza GHE-O Rescue - Prototip  masina off-road l_3354
Poza GHE-O Rescue - Prototip  masina off-road l_3355
Poza GHE-O Rescue - Prototip  masina off-road l_3356IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB