Kit Wireless Lenovo

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Calculatoare » Perifierice » Kit Wireless Lenovo

Kit Wireless Lenovo

| Recomandare de:

Poza Kit Wireless Lenovo

La bunul meu prieten si nepot, am gasit ascuns si nefolosit un minunat kit wireless. Il imprumut bucuros ca mai pot testa ceva.

Ajuns acasa, la prima vedere, am zis ca nu pot folosi ceva atat de "mic" dar manat de curiozitate si de faptul ca nu am vazut echipament Lenovo care sa nu-mi placa, m-am razgandit rapid si am zis sa-l pun la munca. Calitatea este demna de Lenovo: plastic dur, mai SLIM de atat nu ar fi existat decat tastele. Bateriile sunt incluse in pachet iar receptorul wireless are locul lui dedicat, la alegere, in mouse sau in tastatura.

Mouse-ul
este matuit, fapt ce ofera un bun control asupra lui, chiar daca e mic acesta nu "alearga" prin palma.

Pe langa acestea avem in pachet manual si CD de instalare, va sfatuiesc sa instalati softul, acesta va permite, totodata, configurarea tastaturii si veti fi avertizat pe display cand activati numlock, capslock etc. chiar daca tastatura nu are led.

Trecerea de la kit-ul vechi la acesta nu a fost atat de dificila, desi cel vechi poate fi ravnit de catre un gamer modest.

Aspectul clasic, discret, dimensiunile acestui kit, asezarea si delimitarea clara a tastelor ofera un control bun asupra tastaturii. Acest "mic" mouse cu 1600 dpi si toate cele enumerate mai sus imi confera un mare avantaj.

L-am pus la lucru in browsing, office, jocuri pe calculator si online si s-a comportat impecabil. Intregul kit este usor de folosit, nu am sesizat nici un fel de lag, distanta maxima de la care am putut actiona toate functiile tastaturii a fost de cca 3,5 metri (atat mi-au permis peretii).

Tastatura nu este luminata, chiar daca mi-ar fi placut si asta, dar il inteleg pe producator ca tine la banii consumati pe baterii de catre client.

Cam atat despre impresiile pe care mi le-au lasat mouse-ul si tastatura Lenovo. Din pacate va trebui sa returnez kit-ul nepotului meu.


Pret : 185 leiPoza Kit Wireless Lenovo l_4097
Poza Kit Wireless Lenovo l_4098
Poza Kit Wireless Lenovo l_4099
Poza Kit Wireless Lenovo l_4100
Poza Kit Wireless Lenovo l_4101
Poza Kit Wireless Lenovo l_4102

IMI PLACE
0 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB