Gama de calibratoare Spyder 4

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Calculatoare » Software » Gama de calibratoare Spyder 4

Gama de calibratoare Spyder 4

| Recomandare de:

Poza Gama de calibratoare  Spyder 4

O nemultumire des intalnita este aceea ca, aceeasi imagine arata diferit de la un monitor la altul si acelasi lucru se intampla de la monitor la imaginea imprimata. Ca un raspuns la aceste intrebari, vreau sa va recomand astazi, noua gama de calibratoare, Spyder 4. Pentru ca acuratetea culorilor de pe monitor sa fie apropiata de ceea ce percepe ochiul uman, acestea trebuie calibrate cu ajutorul diverselor calibratoare. Operatiunea trebuie repetata la doua, trei luni pentru a fi siguri de calitatea imaginii.
Gama de calibratoare Spyder 4, poate calibra cu ajutorul unui hardware optimizat toate tipurile de dispozitive de afisare: de la monitoare LCD obisnuite pana la proiectoare, monitoare OLED, afisaje cu plasma si televizoare cu retroproiecţie. Foarte important pentru pasionatii de fotografie Spyder 4 poate calibra si tabletele de tipul iPad si Galaxy Tab dar si iPhone.
Modul de lucru al acestor calibratoare este urmatorul: se instaleaza softul cu care vine calibratorul; dupa ce acesta a fost instalat se plaseaza dispozitivul pe ecran si softul incepe sa afiseze o serie de culori. Fiecare culoare este afisata intr-o varietate de densitati iar valoarea este citita de dispoziivul aflat pe ecran. Citirea se face cu ajutorul a sapte filtre distincte de culoare, modelate spre a reproduce vederea umana, pentru a discerne chiar si cele mai fine tranzitii ale monitoarelor cu o gama de culori extinsa. Aceste date sunt comparate cu cele din soft si este creat un profil al monitorului. Orice ajustare care trebuie facuta se face pe placa video (Look Up Table), compensand astfel orice fel de inexactitate. Spre exemplu daca monitorul tau are o usoara tenta de albastru, atunci softul va adauga mai mult galben pentru a contracara aceasta tenta.
Fata de vechea gama, Spyder 4 are acum o asezare optimizata. Daca in trecut unghiul de vizibilitate al unor LCD-uri putea pune probleme la calibrare, acum distanta pana la monitor a fost marita iar filtrele de culoare au si rol de difuzie.
In functie de nevoile dumneavoastra, va puteti alege unul din cele trei calibratoare ale gamei Spyder 4: Express, Pro si Elite. Indiferent de alegerea facuta, gama Spyder 4 este disponibila la magazinul F64 unde calibratoarele pot fi si testate.
Taguri:

Poza Gama de calibratoare  Spyder 4 l_895
Poza Gama de calibratoare  Spyder 4 l_896
Poza Gama de calibratoare  Spyder 4 l_897IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB