Cartea Tata bogat, Tata sarac de Robert Kiyosaki

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Carti » Business » Cartea Tata bogat, Tata sarac de Robert Kiyosaki

Cartea Tata bogat, Tata sarac de Robert Kiyosaki

| Recomandare de:

Poza Cartea Tata bogat, Tata sarac de Robert Kiyosaki

Astazi va recomand cartea Tata bogat, tata sarac de Robert Kiyosaki deoarece este un best seller international despre cum te poti imbogati fara prea multe eforturi si in zilele noastre cu totii am cam vrea sa stim cum se face asta.
 
Aceasta carte este foarte atractiva si are drept efect secundar schimbarea mentalitatii cititorului privind educatia sa financiara.
 
Prea putini dintre noi invatam pe parcursul anilor de scoala ce sunt banii si cum am putea sa avem succes financiar in viitor. Intr-adevar, daca vrei sa inveti, cat de putin, cum poti detine controlul asupra finantelor tale, trebuie sa citesti aceasta carte.
 
Avand in vedere ca vremurile in care traim astazi nu sunt foarte roz iar criza economica si financiara globala ne-a cam afectat si pe noi, chiar foarte serios, cu totii ar trebui sa cunoastem cate ceva despre bani si despre cum sa-i inmultim, sau despre cum sa nu-i cheltuim fara rost.
 
Nu trebuie sa fii economist ca sa citesti aceasta carte, ceea ce mi-a placut foarte mult. Eu nu prea am foarte multe cunostinte in acest domeniu si totusi mi-a fost foarte usor sa inteleg ceea ce Kiyosaki a explicat prin desene, grafice si cuvinte foarte simple.
 
Cartea mi-a deschis ochii si am realizat ce faceam rau si ce faceam bine cu banii mei. In mod cert m-a facut sa-mi schimb comportamentul de consumator, si ,la fel de cert, voi raspandi ideile lui Kiyosaki si altora.
 
Ideea de la care pleaca Robert Kiyosaki este aceea legata de educatia financiara pe care o primesc sau nu copii in familie si in scoala. Acesta sugereaza ca scoala este foarte importanta in dezvoltarea unui om insa, din pacate, nu ofera prea multe invataminte despre bani, cum se fac ei, cum se cheltuiesc, cum se investesc.
 
Robert Kiyosaki a avut marea sansa de a avea doi tati, unul bogat si unul sarac. Tatal sarac era tatal lui natural, profesor, care a tinut foarte mult ca el sa invete foarte bine, sa ajunga la scoli bune pentru ca in viitor sa aiba o slujba bine platita. Tatal lui cel bogat, care de fapt era tatal natural al prietenului sau cel mai bun, Mike, sustinea ca scoala e importanta dar ea din pacate te invata sa lucrezi pentru bani, cand de fapt noi ar trebui sa invatam sa punem banii sa actioneze pentru noi.
 
Ideile tatalui bogat sunt foarte interesante si nu ai cum sa nu-i dai dreptate. Daca reusesti sa intelegi ceea ce vrea sa transmita atunci ai toate sansele sa nu cazi in Cursa Sobolanului. Despre aceasta gasiti explicatiile chiar in carte.
 
Tata bogat, tata sarac este o carte pe care v-o recomand tuturor, fie ca sunteti parinti, sau artisti, sau studenti, sau oameni de afaceri, toti trebuie sa aflati ce sunt banii si cum lucreaza ei.
 

Poza Cartea Tata bogat, Tata sarac de Robert Kiyosaki l_908
Poza Cartea Tata bogat, Tata sarac de Robert Kiyosaki l_909
Poza Cartea Tata bogat, Tata sarac de Robert Kiyosaki l_910IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB