Cartea Codul bunelor maniere

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Carti » Ghiduri » Cartea Codul bunelor maniere

Cartea Codul bunelor maniere

| Recomandare de:

Poza Cartea Codul bunelor  maniere

Codul bunelor maniere astazi este o carte care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca nimanui. In societatea si vremurile pe care le traim este din ce in ce mai necesara o parcurgere a unor carti de acest gen, pentru a invata sa ne comportam corespunzator cu cei din jur, dar si cu noi insine.
 
In cele 328 de pagini aflam tot ce avem nevoie pentru ca sa invatam sa ne comportam ireprosabil in viata de zi cu zi. Cu siguranta veti remarca schimbari pozitive in relatiile cu partenerul, copilul, rudele sau cunoscutii, daca veti citi si veti respecta cateva din sfaturile prezentate in carte. Autoarea prezinta la inceputul cartii argumente in favoarea bunelor maniere, precum si o mica introducere, compusa din istoric si obiceiurile bune si proaste, regasite in anumite tari.
 
In continuare aflam cum trebuie sa arate un om manierat, ni se ofera recomandari in privinta curateniei si intretinerii corpului, aflam care este tinuta corecta pe strada si in casa si cum este bine sa ne imbracam. Nu lipsesc informatii privind salutul, prezentarea, formulele de adresare, arta conversatiei si comportamentul in societate. Daca avem dubii privind daruirea de cadouri, autoarea ne prezinta arta de a darui si de a primi, reguli si sfaturi privind daruirea de flori si ocaziile la care se ofera cadouri. Autoarea ne sfatuieste si in legatura cu comportamentul in viata profesionala sau cu cel din familie.
 
Daca va doriti o lectura usoara, placuta, dar care sa va si ajute in viata de zi cu zi, parcurgeti ghidul scris de Aurelia Marinescu. Cartea Codul bunelor maniere astazi o gasiti online, la pretul de 28 lei pe www.librarie.net.


Pret : 28 leiPoza Cartea Codul bunelor  maniere l_1853

IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB