Reteta muraturi la borcan

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Culinar » Garnituri » Reteta muraturi la borcan

Reteta muraturi la borcan

| Recomandare de:

Poza Reteta muraturi la  borcan

Ingrediente
-15 kg gogonele
-4 buc mari conopida
-2 buc telina radacina
-2 buc sfecla rosie
-5 kg castraveti
-1 kg ciuperci champignon
-4 buc ceapa - alba sau rosie
-5 buc morcovi
-2 buc dovlecei
-1 litru otet din vin, sare, 1 pg. boabe mustar,
20 foi de dafin, usturoi, frunze de telina, marar uscat, hrean
 
Mod de preparare reteta muraturi la borcan
Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina. Se folosesc de preferinta borcane de 5 litri. Se taie rondele morcovii, dovleceii, sfecla si telina, ceapa se taie solzi, ciupercile se taie pe jumatate si conopida se rupe in bucatele mici.
Se pune pe fundul borcanului un fir de telina frunze apoi se pun in borcane legumele, de preferinta in mijlocul borcanului se aseaza gogonelele si castravetii, iar pe margine se aseaza rondelele de morcovi, telina, dovlecei
si sfecla, bucatele de ceapa, conopida si jumatatile de ciuperci. Cateii de usturoi se taie in jumatate si se pun cate 5-6 jumatati la borcan, impreuna cu betigase de hrean. Deasupra se pune un manunchi mic de marar uscat.
 
Dupa ce s-au umplut borcanele, se pun 20 litri apa intr-o oala la fiert. Se adauga 1 litru otet din vin, boabele de mustar, foile de dafin si se lasa pana clocoteste. Se ia oala
de pe foc, se lasa putin la racit, apoi se pune amestecul cu polonicul in borcane si se lasa 24 de ore descoperite. A doua zi se completeaza amestecul, se inchid borcanele si se pun in camara.









Poza Reteta muraturi la  borcan l_1739

IMI PLACE
2 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!



Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)





Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2017 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.



FB