Reteta de post fasole cu rondele de ceapa

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Culinar » Retete de post » Reteta de post fasole cu rondele de ceapa

Reteta de post fasole cu rondele de ceapa

| Recomandare de:

Poza Reteta de post fasole  cu rondele de ceapa

Va recomand o reteta de post de fasole cu rondele de ceapa.
 
Daca nu stiati, in Mexic, America Centrala si America de Sud, condimentul traditional cu care se asezoneaza fasolea este epazote despre care se spune ca ajuta la o buna digestie.
 
In bucataria romaneasca preparatele de fasole sunt aromate cu marar, patrunjel, tarhon, dafin sau chimen. In Asia de Est, pentru a fierbe mai repede, se adauga in oala cu fasole un sortiment de alge marine, numite Kombu. Sarea, zaharul si alimentele acide, precum rosiile pot intari fasolea nefiarta, de aceea se adauga numai aproape de sfarsitul prepararii.
 
Pentru reteta de fasole cu rondele de ceapa aveti nevoie de urmatoarele:
 
Ingrediente
 
800 de grame de fasole alba
4 cepe albe mari
4 catei de usturoi
4 linguri de ulei de masline
1 lingura de faina
1 lingura de malai
200 de grame de suc de rosii
1 legatura de marar
1 foaie de dafin
Sare si piper proaspat macinat, dupa gust.
 
Mod de preparare reteta de post - fasole cu rondele de ceapa
 
Fierbeti fasolea pana aceasta devine moale. Intre timp, curatati ceapa si taiati-o rondele de grosimea de 0,5 mm. Treceti rondelele printr-un amestec obtinut din faina alba, malai, sare si piper. Prajiti in ulei fierbinte rondele de ceapa infainate, pe ambele parti si scoateti-le pe servetele pentru a absorbi grasimea.
 
Pisati usturoiul si caliti-l in ulei. Cand incepe sa se ingalbeneasca, adaugati fasolea fiarta scursa, foaia de dafin, sucul de rosii si mararul tocat marunt. Tineti vasul la foc potrivit, 10 minute, acoperit, apoi lasati-l in repaus 10 minute inainte de servire. Puneti fasolea in farfurii si repartizati egal cu rondelele de ceapa. Ornati cu cate o ramurica de marar fiecare portie.








Taguri:

Poza Reteta de post fasole  cu rondele de ceapa l_1143

IMI PLACE
2 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!



Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)





Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2017 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.



FB