Ciocolata Belgian

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Cumparaturi » Ciocolata » Ciocolata Belgian

Ciocolata Belgian

| Recomandare de:

Poza Ciocolata Belgian

Belgia este cunoscuta pentru berea si ciocolata (sau in
general dulciurile) care provin din aceasta tara. Bine, lista ar fi mult mai lunga, de pilda belgienii sunt printre altele “inventatorii” cartofilor prajiti dar nu vreau sa scriu despre ce fac belgienii, ci despre o ciocolata belgiana pe care am gasit-o in Carrefour. Se numeste “Belgian”, nu are zahar adaugat iar eu am cumparat 2 sortimente: neagra si cu alune. In plus, am mai cumparat si o cutie cu 20 de bomboane de ciocolata in forma de scoici.

 

Ambalajul este tipic: colorat, din carton, cu poze si logo-ul auriu dar arata foarte bine, a produs de calitate. Asa cum spuneam si mai devreme, ciocolata Belgian nu are zahar rafinat adaugat ca in cazul majoritatii dulciurilor, ci contine doar zaharul natural al ingredinetelor si un indulcitor (Maltitol) care substituie zaharul. Astfel, gustul final al ciocolatei este dulce.

 

Cele doua sortimente pe care le-am cumparat Belgian ciocolata neagra si Belgian cu lapte si alune, nu au un gust diferit fata de ciocolatele obisnuite dar am remarcat calitatea produsului. Ciocolata este fina si aromata iar alunele dau o aroma de prajit si per total pot sa spun ca ambele sortimente mi-au placut. In ceea ce priveste caloriile, valorile sunt obisnuite pentru 100 de grame: 534 pentru ciocolata cu lapte si alune si 476 pentru cea neagra. Chiar daca nu se reduce aportul caloric avantajul consta in cantitatea mai mica de zahar consumat.

 
Poza Ciocolata Belgian l_4107

Bomboanele de ciocolata la cutie sunt in numar de 20 iar cantitatea totala este de 250 de grame. De aceasta data produsul contine zahar adaugat (55 de grame la 100 de grame de bomboane). In afara de faptul ca bomboanele au o forma placuta si invelisul din ciocolata alba sau neagra nu m-au impresionat deoarece gustul este predominant de cacao si foarte dulce pe deasupra. As recomanda doar celor carora le place aroma de cacao.

 

Ca o concluzie, ciocolata Belgian fara adaos de zahar merita incercata, puteti reduce consumul de zahar fara a pierde din gustul obisnuit. Pretul unei astfel de ciocolate a fost de 8,55 lei, deci peste medie. In ceea ce priveste bomboanele de ciocolata, eu nu prea am motive sa le recomand pentru ca nu m-au impresionat cu nimic dar le puteti incerca, s-ar putea sa avem gusturi diferite. Pretul unei cutii este de 18,50 lei.


Poza Ciocolata Belgian l_4103
Poza Ciocolata Belgian l_4104
Poza Ciocolata Belgian l_4105
Poza Ciocolata Belgian l_4106
Poza Ciocolata Belgian l_4107
Poza Ciocolata Belgian l_4108
Poza Ciocolata Belgian l_4109
Poza Ciocolata Belgian l_4110

IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB