Patinoarul Drumul Taberei din Bucuresti

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Divertisment » Patinoare » Patinoarul Drumul Taberei din Bucuresti

Patinoarul Drumul Taberei din Bucuresti

| Recomandare de:

Poza Patinoarul Drumul  Taberei din Bucuresti

Pentru toti iubitorii sporturilor de iarna care nu au posibilitatea sa plece din Bucuresti, vreau sa recomand Patinoarul Drumul Taberei. Acesta pune la dispozitia patinatorilor o suprafata de 1.800 de metri patrati si cea mai buna gheata din Bucuresti. Cu ajutorul a doua instalatii uriase de racire, care au costat 600.000 de euro, gheata poate fi intretinuta chiar si la 40 de grade, pentru ca iubitorii patinajului sa poata aluneca sigur si gratios. Cu toate acestea patinoarul va functiona doar pana in martie, inconvenientul fiind acela ca instalatiile au un consum extrem de mare. Patinoarul este vestit nu doar ca unul din cele mai mari si moderne din Romania, dar si ca cel care “musca” putin cate putin si din toamna si din primavara, pentru ca in fiecare an patinoarul Drumul Taberei este primul care deschide sezonul “patinelor” si ultimul care il inchide.
La patinoarul din Drumul Taberei va puteti schimba in liniste intr-un vestiar imens, iar hainele le puteti lasa in siguranta la garderoba patinoarului care are 1000 de locuri. Personalul calificat de aici te poate ajuta sa iti gasesti perechea potrivita de patine, din cele peste 1200 de perechi, sau daca ai nevoie vei putea sa-ti ascuti lamele patinelor personale. Echipa de la patinoar v-a pregatit si in acest an concerte, concursuri, premii dar si multe alte surprize, totul pentru ca dumneavoastra sa patinati intr-o atmosfera si o ambianta placuta.
Anul acesta Patinoarul Drumul Taberei propune iubitorilor de patinaj programul “Verde la patinat”. Cand programul este activ acest lucru va aparea pe prima pagina a site-ului si va fi simbolizat printr-o bulina verde afisata la casele de bilete. Cand ai “Verde la patina” nu te da nimeni afara de pe gheata pana la sfarsitul programului, cu exceptia momentelor in care trebuie refacuta gheata. Poti profita de scurta pauza pentru a savura un ceai , un vin fiert sau o ciocolata calda pentru a reveni din nou pe gheata. Pentru a beneficia de acest program nu trebuie sa iesiti din incinta patinoarului, deoarece ca sa puteti intra inapoi va trebui sa aveti un alt bilet de acces chiar si in aceeasi zi. Echipa patinoarului anunta ca pana la sfarsitul sezonului aveti verde la patinat.
Evident la patinoar va trebui sa respectati un regulament pe care il puteti citi pe site cat si la patinoar. Acest regulament este facut pentru ca toata lumea sa fie in siguranta si singura gija sa fie distractia.
Tarifele la Patinoarul Drumul Taberei sunt urmatoarele:
Acces patinoar:
- Luni – Vineri: 10 lei
- Sambata – Duminica: 15 lei
Inchiriere patine: 10 lei
Ascutire patine: 10 lei
Taguri:

Poza Patinoarul Drumul  Taberei din Bucuresti l_402
Poza Patinoarul Drumul  Taberei din Bucuresti l_403
Poza Patinoarul Drumul  Taberei din Bucuresti l_404
Poza Patinoarul Drumul  Taberei din Bucuresti l_405IMI PLACE
2 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2017 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB