Fundatia Calea Victoriei din Bucuresti

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Educatie » Cultura » Fundatia Calea Victoriei din Bucuresti

Fundatia Calea Victoriei din Bucuresti

| Recomandare de:

Poza Fundatia Calea  Victoriei din Bucuresti

Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala din Bucuresti, infiintata in anul 2007 si care s-a remarcat de-a lungul timpului printr-o activitate complexa : organizarea de festivaluri in Bucuresti, campanii pro-culturale si nu in ultimul rand, organizarea de cursuri si evenimente din domeniul stiintelor umaniste.

 

Cunoscand activitatea Fundatiei, as putea spune ca principalul accent cade pe organizarea cursurilor si evenimentelor adresate tinerilor, adultilor si in general, persoanelor interesate de domenii precum: actorie, antropologie, arte plastice, design interior, design vestimentar, istorie, filozofie sau religie. Acestea sunt doar cateva dintre domeniile acoperite de cursurile Fundatiei Calea Victoriei, pentru o lista completa si informatii la zi puteti vizita site-ul www.fundatiacaleavictoriei.ro

 

Inca de la lansare, Fundatia Calea Victoriei a colaborat cu o serie de personalitati ale mediului academic din Romania (profesorii Neagu Djuvara, Georgeta Filitti, Adina Nanu, Sebastian Grama, Vintila Mihailescu si altii) dar si cu masteranzi, artisti sau profesionisti din diverse domenii. Toate aceste personalitati sunt lectori ai Fundatiei si conduc cursurile sau vorbesc la evenimentele despre care va spuneam mai devreme.

 

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca invatamantul din Romania nu reuseste sa pregateasca elevii si studentii la cerintele prezentului si viitorului pentru ca unele informatii importante nu se regasesc in programe. Astfel au aparut  forme noi de educatie ce includ cursuri, evenimente, conferinte, etc. si care isi propun sa completeze aceste goluri. Aici intervine o institutie precum Fundatia Calea Victoriei iar prin multitudinea de oferte si domenii de interes abordate, sprijina educatia si dezvoltarea personala a participantilor. Si cand spun sprijina, ma refer si la bursele acordate elevilor si studentilor fara posibilitati materiale. Acestia pot participa gratuit la cursurile si evenimentele organizate, inscrierea se face pe baza unor criterii si a unei scrisori de intentie adresata Fundatiei.

 

Altfel, in conditii normale, participarea se face contra cost iar preturile difera in functie de curs. Unele costa in jur de 200 de lei, altele pot ajunge si in jurul a 400 de lei, cert este ca nu se poate vorbi despre un pret fix, de preferat ar fi sa consultati site-ul Fundatiei. Cursurile se desfasoara la sediul din Bucuresti, strada Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (zona Calea Calarasi, aproape de Piata Unirii) si sunt organizate din mai multe ateliere saptamanale de maxim 2 ore / atelier.

 
In concluzie, Fundatia Calea Victoriei propune o metoda solida prin care oamenii isi pot completa cunostintele acumulate in scoala, la locul de munca sau isi pot dezvolta pasiunile pentru ca vorbim despre o paleta foarte larga de domenii apartinand educatiei de profil umanist. 

Poza Fundatia Calea  Victoriei din Bucuresti l_4206

IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB