Concert Mariza Bucuresti 2014

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Evenimente » Concerte » Concert Mariza Bucuresti 2014

Concert Mariza Bucuresti 2014

| Recomandare de:

Poza Concert Mariza  Bucuresti 2014

Pe data de 15 mai 2014, incepand cu ora 20:00, interpreta de muzica fado Mariza (numele ei  adevarat este Marisa dos Reis Nunes) va concerta in Bucuresti la Sala Palatului. Supranumita “noua regina a muzicii fado” asta pentru ca vechea si adevarata regina, Amalia Rodrigues, a murit in anul 1999, Mariza are la activ 5 albume de studio, ultimul lansat in anul 2010 si este o artista foarte populara, mai ales in Portugalia.

 

Fado este un stil de muzica asociat culturii portugheze, cu puternice legaturi in cultura braziliana si nord-africana. A fost consemnat la inceputul anilor 1800, dar se spune ca radacinile sale sunt si mai vechi de atat, foarte multa vreme fiind o muzica a strazii si a oamenilor saraci. De aici poate si numele (fado inseamna destin, soarta) dar si faptul ca este o muzica ce vorbeste despre suferinta, soarta sau dragoste. Este unul dintre cele mai expresive genuri muzicale si chiar daca nu intelegi versurile simti emotia transmisa de artisti, calitatea spectacolelor live fiind deosebita datorita talentului artistic (voce si actorie) al interpretilor.

 

Fie ca sunteti fani ai muzicii fado sau doar curiosi sa vedeti un astfel de spectacol, concertul Marizei este un prilej foarte bun, pentru ca avem ocazia sa urmarim live in Romania una dintre cele mai bune voci ale acestui gen. In sectiunea video puteti urmari si o interpretare live a Marizei, inregistrata la celebrul show a lui David Letterman.

 

Pretul biletelor de la concertul Marizei din Bucuresti, de la Sala Palatului este cuprins intre 85 si 215 lei, in functie de locul ocupat in sala.Pret : 85-215 leiPoza Concert Mariza  Bucuresti 2014 l_3886
Poza Concert Mariza  Bucuresti 2014 l_3887
Poza Concert Mariza  Bucuresti 2014 l_3888IMI PLACE
0 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB