Concert Taxi - 15 Ani

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Evenimente » Concerte » Concert Taxi - 15 Ani

Concert Taxi - 15 Ani

| Recomandare de:

Poza Concert Taxi - 15 Ani

Trupa Taxi implineste 15 ani de activitate si vor sarbatori importantantul eveniment printr-un concert ce va avea loc luni, 17 martie 2014 de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

 

Pe langa cei 7 componenti actuali ai formatiei, la concertul aniversar din 17 martie 2014 vor fi prezenti si invitati speciali: Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Victor Rebengiuc, Marius Florea Vizante, Corul National de Camera “Madrigal” si Grupul de copii “Do Re Mi”.

 

Taxi este una dintre cele mai apreciate trupe din Romania iar in cei 15 ani de activitate au scos pe piata 7 albume, multe dintre melodii si versuri sau ramas in memoria publicului datorita exprimarii creative si temelor sociale /politice abordate. Cu siguranta va fi un concert mai mult decat interesant pentru un fan Taxi deoarece se vor auzi si melodii mai vechi, cu un stil diferit fata de ce canta trupa in prezent.

 

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti. Pretul acestora difera in functie de locul ales in sala si incepe de la 50 de lei pentru categoria 3. Biletele de categoria 2 costa 80 de lei, cele de categoria 1 costa 120 de lei iar cele mai scumpe sunt la categoria VIP - 150 de lei.Pret : 50-150 leiPoza Concert Taxi - 15 Ani l_4200

IMI PLACE
0 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB