Iraf 2012 la Bucuresti

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Evenimente » Festivaluri » Iraf 2012 la Bucuresti

Iraf 2012 la Bucuresti

| Recomandare de:

Poza Iraf 2012 la Bucuresti

Bucurestiul va gazdui in perioada 7-10 iunie evenimentul Iraf 2012. Acesta este unul dintre cele mai mari si mai complexe evenimente culturale de gen din lume.
 
Pastrand standardele de excelenta cu care festivalul si-a obisnuit publicul, cea de-a sasea editie a IRAF anunta ca prim headliner al evenimentului pe nimeni altul decat Lulo Reinhardt, un maestru al chitarii acustice intr-un proiect de jazz exceptional, care face cinste mostenirii muzicale a faimosului Django Reinhardt, al carui descendent direct este artistul.
 
Lulo Reinhardt, stranepotul legendarului jazman Django Reinhardt, este considerat un maestru al chitarei acustice în jazz. Cu o bogata experienţă în muzică, datorită descendenţei sale, Lulo Reinhardt s-a remarcat de-a lungul timpului prin geniul său artistic. La Bucureşti artistul va prezenta formula Lulo Reinhardt Project, o fuziune de stiluri muzicale, printre care flamenco, jazz brazilian şi străin.
 
IRAF este un festival de renume internaţional, care aduce în patru zile peste 30 de activităţi diverse. De la workshopuri, concerte, expoziţii şi reprezentaţii de meşteşuguri diferite. La toate acestea se adaugă numeroase activităţi de informare şi implicare socială, dar şi activităţi dedicate copiilor. Toate acestea se vor petrece într-un mediu multicultural, cu invitaţi din peste 11 ţări.
Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul celor de la iraf.
Taguri: , ,

Poza Iraf 2012 la Bucuresti l_1296

IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB