Targul Angajatori de Top – Octombrie 2013 - Bucuresti, Iasi, job

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Evenimente » Targuri » Targul Angajatori de Top – Octombrie 2013

Targul Angajatori de Top – Octombrie 2013

| Recomandare de:

Poza Targul Angajatori de  Top – Octombrie 2013

Targul Angajatori de Top a devenit unul dintre cele mai importante evenimente de pe piata locurilor de munca din Romania iar editia de toamna din 2013 se va desfasura in orasele Iasi (8-9 octombrie la Grand Hotel Traian) si Bucuresti (25-26 octombrie la Sala Palatului). Intre 11 si 15 noiembrie 2013 se va desfasura si un targ virtual, la nivel national pe site-ul hipo.ro.

 

In ultima vreme angajatorii au ramas cam aceiasi dar sunt firme mari si cunoscute din Romania ce activeaza in domenii precum: IT&C, financiar-bancar, retail, consultanta, inginerie, etc. iar majoritatea job-urilor se adreseaza celor cu studii superioare si experienta. Evident, exista si oportunitati pentru studentii absolventi care nu au o expereinta a unui loc de munca anterior.

 

Cei interesati sa participe la eveniment au nevoie de un singur C.V. printat (nu se mai vine cu teancul in mana) descarcat de pe site-ul hipo.ro. C.V.-ul contine un cod de bare ce va fi scanat de catre reprezentantii angajatorilor si astfel se realizeaza aplicatia la job-ul respectiv. Urmareste un scurt videoclip  in care organizatorii explica cum se descarca C.V.-ul cu codul de bare, necesar la targ.

 

Din punctul meu de vedere, targul Angajatori de Top este o oportunitate buna pentru cei care urmaresc o cariera in multinationalele din Romania si trebuie spus ca un astfel de eveniment nu garanteaza in vreun fel locuri de munca pentru toti participantii, mai ales avand in vedere raportul disproportionat intre cerere si oferta. Insa discutiile pe care candidatii le au cu reprezentantii angajatorilor pot fi un real castig, datorita faptului ca poti afla exact ce anume trebuie sa stii sau sa faci pentru o pozitie, eventual sa primesti diverse sfaturi despre cum poti ajunge sa lucrezi in cadrul companiei respective.

 

Ce parere ai despre targul Angajatori de Top, si in general despre astfel de evenimente? Ai participat la ele, ai gasit sau crezi ca se poate gasi un loc de munca mai bun in urma unui targ de job-uri?

Taguri: , ,

Poza Targul Angajatori de  Top – Octombrie 2013 l_3231
Poza Targul Angajatori de  Top – Octombrie 2013 l_3232IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB