Targul ArtBoutique la Sibiu

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Evenimente » Targuri » Targul ArtBoutique la Sibiu

Targul ArtBoutique la Sibiu

| Recomandare de:

Poza Targul ArtBoutique la  Sibiu

Cea de-a zecea editie ArtBoutique - Sibiu, targ de produse handmade la care participa artizani din Romania si de peste hotare, va avea loc in perioada 8 - 10 iunie 2012. Locatia evenimentului, devenita deja traditionala pentru organizarea acestui targ: Galeria Habitus din Piata Mica nr. 4 (subsolul Bisericii Romano-catolice). Inscrierile se fac in perioada 1 – 30 mai, in limita a 35 de locuri disponibile.
 
Pentru a mentine standardul evenimentului, ca in fiecare an, selectia participantilor se va face dupa reguli foarte stricte. Validarea inscrierii se va face doar in cazul in care lucrarile se incadreaza intr-una din categoriile acceptate de catre organizatori pentru aceasta editie: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramica pictata, sticla pictata, lumanari parfumate, agende, jurnale, felicitari, tricotaje, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse Bio, articole pentru copii, arta culinara.
 
Persoanele interesate sa participe sunt rugate sa trimita un email pe adresa: office@artboutique.org, cu subiectul: \"cerere inscriere v.10\" si minim 5 poze cu fiecare produs realizat, urmand sa primeasca spre completare un formular de inscriere.
 
ArtBoutique este un eveniment unic in Sibiu care reuneste periodic creatori de produse realizate manual, atat locali cat si din tara, oferindu-le posibilitatea sa-si etaleze talentul intr-un cadru organizat. Evenimentul isi propune sa ofere sibienilor o alternativa la comertul de masa, promovand bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migala, produse bio si accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.
 
Artistii care doresc sa isi prezinte ultimele creatii in cadrul targului de handmade de la Sibiu, se pot inscrie pe site-ul evenimentului ArtBoutique.org.

Poza Targul ArtBoutique la  Sibiu l_1449

IMI PLACE
2 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB