Cele mai asteptate filme de actiune din 2013

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Filme » Filme Actiune » Cele mai asteptate filme de actiune din 2013

Cele mai asteptate filme de actiune din 2013

| Recomandare de:

Poza Cele mai asteptate  filme de actiune din  2013

Va propun o lista cu cele mai asteptate filme de actiune ce urmeaza sa apara in 2013, incepand cu luna iulie.
 
RED 2 – este un film de actiune, continuarea lui RED - Greu de pensionat 2. Actorii sunt de prima mana, una dintre cele mai impresionante distributii ale anului 2013: Bruce Willis, Catherine Zeta-Jones, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins si Helen Mirren.
 
The Wolverine – un film asteptat mai ales de catre fanii X-Men. Hugh Jackman in rolul prinicipal, nici nu se putea altfel. The Wolverine se va putea urmari in 3D, sunt convins ca producatorii au pregatit scene si efecte foarte interesante, macar din acest punct de vedere ma astept sa fie o reusita.
 
Paranoia – in regia lui Robert Luketic, cunoscut si pentru filmul de actiune 21. Ma astept la un film asemanator cu 21, de data asta se schimba locul actiunii, de la lumea cazinourilor, la lumea super-companiilor din domeniul tehnologiei. Spionajul, furtul de tehnlogie si lupta pentru suprematie par a fi ingredientele filmului Paranoia. Liam Hemsworth, Amber Heard, Gary Oldman si Harrison Ford joaca rolurile principale.
 
Runner Runner – un film de actiune cu Ben Affleck si Justin Timberlake, doua nume importante de la Hollywood, cu toate ca Timberlake inca nu a avut roluri importante in filme de mare succes. Scenariul filmului Runner Runner pare promitator, fiind vorba despre lumea poker-ului online si mai ales despre oamenii care sunt in spatele acestor afaceri.
 
The Counselor – un film in regia lui Ridley Scott (devenit celebru in urma filmelor din anii ’80 Alien si Blade Runner, mai apoi Gladiatorul, Black Hawk Down sau American Gangster. Un
film cu Brad Pitt, Javier Berdem, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Michael Fassbender si Natalie Dormer. O distributie impresionanata pentru The Counselor. Probabil ca va fi un film de actiune reusit, subiectul principal fiind traficul de droguri.
 
The Wolf of Wall Street - un film cu Leonardo di Caprio, in regia lui Martin Scorsese. Un “cuplu” pe care il regasim si in Shutter Island, The Departed, The Aviator sau Gangs of New York. The Wolf of Wall Street are la baza povestea reala a lui Jordan Belfort, un broker
celebru al anilor 90, recunoscut pentru stilul sau excentric si sumele impresionante pe care le castiga si apoi cheltuia.
 
The Monuments Men – un film anuntat pentru decembrie 2013, cu George Clooney, Matt Damon, Cate Blanchett, Jean
Dujardin, John Goodman si Bill Murray. In regia lui George Clooney. Actiunea din The Monuments Men se petrece in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand mai multi oameni incearca sa salveze obiecte de arta capturate de catre soldatii germani. Daca esti fan al genului, te invit sa completezi aceasta lista a celor mai asteptate filme de actiune din 2013.
Taguri: ,

Poza Cele mai asteptate  filme de actiune din  2013 l_2649

IMI PLACE
6 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB