Film Lone Ranger - Legenda calaretului singuratic 2013 - trailer, video, pareri

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Filme » Filme Actiune » Film Lone Ranger 2013

Film Lone Ranger 2013

| Recomandare de:

Poza Film Lone Ranger 2013

Legenda Calaretului Singuratic (The Lone Ranger) este un film western produs de Walt Disney Pictures, in regia lui Gore Verbinski. Johnny Depp este cel mai important nume din distribuite, alaturi de Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson si Helena Bonham Carter.

 

Filmul aduce in prim plan povestea calaretului singuratic, un personaj fictiv, foarte popular, aparut in America anilor 1930. Cu un buget enorm, de aproximativ 250 de milioane de dolari, o poveste de success si cu Johnny Depp cap de afis, Legenda Calaretului Singuratic este unul dintre blockbusterele anului 2013.

 

Actiunea se petrece in Vestul Salbatic, in anul 1869. Armie Hammer il interpreteaza pe John Reid, un tanar procuror, al carui ideal este sa transforme Vestul Salbatic intr-un loc civilizat si supus legilor americane. Johnny Depp il intrepreteaza pe Tonto, un indian comanche, care ii salveaza viata lui John Reid, dupa ce acesta fusese ranit intr-o ambuscada. Dupa recuperarea lui Reid, cei doi pornesc pe urmele lui Butch Cavendish (William Fitchner) proscrisul responsabil pentru ambuscada dar si  pentru exterminarea tribului lui Tonto.

 

Per total, Legenda Calaretului Singuratic este un film care nu plictiseste deloc, are un scenariu destul de bun, pe alocuri imprevizibil. Cu toate ca este un western, impuscaturile si exploziile nu acapareaza scenele iar actiunea se imbina cu situatii comice si cascadorii. Johnny Depp si personajul sau reprezinta sarea si piperul scenelor comice. Tonto este un personaj excentric, un indian care crede in spirite si supranatural, un ciudat in viziunea celorlalti. Asemanarea cu Jack Sparrow (Piratii din Caraibe) este destul de evidenta, in opinia mea, cele doua personaje avand trasaturi comune.

 

Recomand Legenda Calaretului Singuratic fara a ezita, un film care se poate vedea cu oricine si oricand. Spuneam la inceput ca este un blockbuster, nu va asteptati la un film care sa aiba vreo profunzime, ci mai degraba la un “show” al carui scop este sa ofere o distractie de moment. Pe mine nu m-a dezamagit deloc acest film, pe care l-am asteptat datorita lui Depp si regizorului Verbinski, acestia lucrand impreuna si la Piratii din Caraibe.

 

Va urez vizionare placuta si astept parerile voastre despre Legenda Calaretului Singuratic!


Poza Film Lone Ranger 2013 l_2699
Poza Film Lone Ranger 2013 l_2700
Poza Film Lone Ranger 2013 l_2783
Poza Film Lone Ranger 2013 l_2784
Poza Film Lone Ranger 2013 l_2785
Poza Film Lone Ranger 2013 l_2786
Poza Film Lone Ranger 2013 l_2787
Poza Film Lone Ranger 2013 l_2788IMI PLACE
2 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB