Film Looper - Asasin in viitor 2012 - trailer, video, pareri

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Filme » Filme Actiune » Film Looper 2012

Film Looper 2012

| Recomandare de:

Poza Film Looper 2012

Looper sau Asasin in viitor este un film SF apaarut in anul 2012, ce il are ca actor principal pe Bruce Willis.
Anul 2044. Lumea nu este un loc chiar atat de diferit fata de ce era in 2012: infractionalitate ridicata, saracie, precum si multa tehnologie de ultima ora combinata cu firimiturile de paine din care traiesc amaratii. E o societate a contrastelor, o societate in care Joe ( Joseph Gordon-Levitt ) este un Looper.
 
Acesti Looper nu sunt decat niste asasini care ucid victimele trimise de mafie inapoi in timp tocmai din 2074. Meseria unui Looper nu implica multa munca: loc in afara orasului unde tinta apare la o ora stabilita, trimisa de cei din viitor, urmeaza executia propriu-zisa, iar ulterior un Looper trebuie sa scape de cadavru si sa-si incaseze rasplata in argint. Insa din cand in cand unui Looper i se incheie in viitor contractul, iar acest lucru rezulta din faptul ca asasinul isi ucide propriul eu din viitor. Si ca lucrurile sa nu fie prea sentimentale, toate victimele au o gluga pe cap pentru a le fi ascunsa identitatea.
 
Insa lucrurile se complica pentru Joe in momentul in care nu-si ucide clona din viitor ( Bruce Willis ), iar aceasta din urma scapa. Acum angajatorii lui Joe trebuie sa scape de doua ori de acesta, iar misiunea lor este una greoaie tinand cont de planul lui Old Joe de a omora un lider din viitor care in prezentul anului 2044 nu e decat un simplu copil nebanuitor de ce il asteapta.
 
Scenariul este punctul forte al producţiei Looper si atentia pentru detalii este una sporita. Nu pot zice ca ideea filmului e noua sau ca aduce ceva in plus fata de alte filme din acelasi gen, dar acest profesionalism, dublat de doua interpretari foarte bune ( Willis si Gordon-Levitt ), nu poate decat sa lase o impresie foarte buna.
 
Looper este un film ce trebuie vazut.

Poza Film Looper 2012 l_2233
Poza Film Looper 2012 l_2234
Poza Film Looper 2012 l_2235
Poza Film Looper 2012 l_2236
Poza Film Looper 2012 l_2237IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB