Film 21 Jump Street - O adresa de pomina 2012 - trailer, video, pareri

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Filme » Filme Comedie » Film 21 Jump Street 2012

Film 21 Jump Street 2012

| Recomandare de:

Poza Film 21 Jump Street  2012

“21 Jump Street” este o comedie cu politisti, iar in rolurile principale ii avem pe Jonah Hill, Channing Tatum si Ice Cube dar si pe Brie Larson, Dave Franco, Rob Riggle, DeRay Davis - in rolurile secundare. Acest film, este o readaptare a serialul cu acelasi nume, serial ce a rulat in SUA timp de 5 ani in anii ’80.
 
Actiunea se petrece in jurul lui Schmidt (Jonah Hill) si Jenko (Channing Tatum) care sunt doi politisti tineri. Cu sapte ani in urma, Jenko era un elev talentat in arta sportului, in timp ce prietenul sau Schmidt era un tocilar. Amandoi avand un scop comun: sa faca Academia de Politie, decid sa ajute unul pe celalalt, pentru a dobandi fiecare abilitatile ce le lipsesc. Chiar si asa, cand acestia termina Academia de Politie, ei nu prea exceleaza si prima lor misiune esueaza cu brio, asa ca sunt trimisi la sectia 21 Jump Street, unde noul sef, capitanul Dickson (Ice Cube) le spune ca vor lucra sub acoperire la liceul din zona, deghizati ca si elevi.
 
Noua lor misiune este de a se infiltra printre traficantii de droguri din liceu si de ai prinde. Evident ca odata ajunsi pe bancile liceului, retraiesc din plin perioada adolescentei, uitand aproape total scopul principal pentru care se afla acolo.

Poza Film 21 Jump Street  2012 l_1272IMI PLACE
3 persoane


Comentarii
Catalin spune:
Duminica, 2 Septembrie 2012 16:34
Am vazut si eu filmul 21 Jump Street si sincer nu mi-a placut, are un scenariu pentru copii si este un film destul de prost filmat. Cand am vazut filmul, am vrut sa renunt de vreo 2 sau 3 ori. NU recomand acest film.


Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB