Film You Again - Tu din nou 2010 - trailer, video, pareri

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Filme » Filme Comedie » Film You Again 2010

Film You Again 2010

| Recomandare de:

Poza Film You Again 2010

Recomand o comedie draguta, pe care am vazut-o zilele trecute la cinema, este vorba de filmul Tu, din nou! (You Again), un film aparut in luna septembrie 2010 in USA si in luna noiembrie 2010 in Romania. In regia lui Andy Fickman (She’s the Man, The Game Plan) si avand o distributie cu: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver, Odette Yustman, Kristin Chenoweth, Victor Garber si Betty White.
Actiunea filmului are ca personaj central pe Marni (Kristen Bell), care in perioada adolescentei era pistruiata si tot timpul avea parte de tot felul de tratamente rautacioase din partea colegelor. In mod special si repetat din partea unei singure fete Joanna, pe atunci frumoasa liceului si lidera majoretelor. La numai cativa ani, fratele ei decide sa faca pasul cel mare, casatoria. Ei bine aleasa inimii lui este chiar Joanna, vechea cunostinta si viitoarea cumnata a lui Marni. In dorinta de a-si ajuta fratele, Marni intentioneaza sa saboteze nunta si sa demaste adevaratul caracter al miresei din tineretile ei, in fata fratelui sau Will si a familiei sale.
In plan secund a avut loc o alta intalnire cu aceleasi date, foste vechi prietene in liceu Mama lui Marni si matusa Joannei, duc si ele propriul razboi.
Dupa multe scene comice as spune, finalul este unul fericit, cei doi se casatoresc si toata lumea este fericita, mai putin doua batranele, bunicile celor doi miri, care ce credeti? Se cunosteau din tineretile lor si au avut si ele ceva de impartit la vremea lor.

Poza Film You Again 2010 l_365
Poza Film You Again 2010 l_366IMI PLACE
3 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB