Film The Best Offer - Oferta irezistibila 2013 - trailer, video, pareri

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Filme » Filme Drama » Film The Best Offer 2013

Film The Best Offer 2013

| Recomandare de:

Poza Film The Best Offer  2013

Filmul The Best Offer este o drama foarte interesanta din anul 2013. The Best Offer este, in acelasi timp, un film de suspans, care iti capteaza atentia de la inceput, propunand un final deschis cu mai multe explicatii posibile.
 
Actiunea din The Best Offer se petrece in Europa iar personajul principal este Virgil Oldman (Geoffrey Rush) un om foarte bogat, care detine o casa de licitatii. In afara de faptul ca este un expert in evaluarea obiectelor de arta, Virgil Oldman detine o colectie impresionanta de tablouri. Aceasta este singura lui pasiune, in rest fiind un om discret si foarte tipicar. Celelalte personaje sunt interpretate de catre Jim Sturgess (personajul principal din filmul de actiune 21), Donald Sutherland si Sylvia Hoeks.
 
Claire, interpretata de Sylvia Hoeks, este mostenitoarea mai multor obiecte de arta, pe care doreste sa le vanda apeland la Virgil Oldman si casa lui de licitatii. Treptat, actiunea se complica iar suspansul face filmul interesant si usor de urmarit. La aceste detalii contribuie foarte mult si perspectiva din care ne sunt transmise informatiile. Aproape tot ce stim si vedem in film, este ceea ce vede si aude personajul principal. Nu exista cadre cu alte personaje vorbind, de accea nu stim cine si ce pune la cale sau ce intentii au ceilalti. Chiar daca odata cu desfasurarea actiunii, unele lucruri devin oarecum previzibile, finalul este chiar reusit, din punctul meu de vedere. The Best Offer este o drama cu final deschis, lasand loc interpretarilor si analizei.
 
Va recomand sa urmariti filmul The Best Offer, fiind un film nou din 2013, usor atipic prin lumea pe care ne-o dezvaluie, (case de licitatii de arta, colectionari, oameni pasionati de asemenea obiecte, etc) cu o actiune dominata de suspans si un final deschis.

Poza Film The Best Offer  2013 l_2604
Poza Film The Best Offer  2013 l_2605
Poza Film The Best Offer  2013 l_2606IMI PLACE
5 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB