Film The Life and Death of Peter Sellers - Eu Peter Sellers 2004 - trailer, video, pareri

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Filme » Filme Drama » Film The Life and Death of Peter Sellers 2004

Film The Life and Death of Peter Sellers 2004

| Recomandare de:

Poza Film The Life and Death  of Peter Sellers 2004


Alegerea lui Geoffrey Rush pentru interpretarea lui Peter Sellers din filmul. Viata si moartea lui Peter Sellers a fost poate cea mai inspirata idee a lui Stephen Hopkins.
Un film impresionant si emotionant, te face sa intelegi mult mai bine ce inseamna actoria. Peter Sellers, marele cameleon, asa cum il numea actrita Bette Davis, a fost un actor enigmatic, comic si...poate fara identitate.
 
Cameleonismul lui Peter Sellers este magnific redat de talentul actoricesc a lui Geoffrey Rush. Acesta din urma reuseste, asa cum o facea si Peter Sellers in rolurile sale, sa intre in pielea personajului, sa se identifice cu el. Interpretarea a numeroase personaje si abilitatea de a-si schimba vocea, acestea compun realitatea lui Sellers si dau substanta rolului lui Rush.
 
Trebuie sa recunosc ca interpretarea alcoolicului agresiv din Swimming Upstream (Impotriva curentului) mi-a deschis ochii si l-am putut vedea pe Geoffrey Rush in toata splendoarea executiei rolului.
 
La filmul The life and death of Peter Sellers mi-a placut interpretarea tatalui si sotului Peter Sellers, omul cu labilitate psihica, “baietelul mamei”, pasionatul (sau obsedatul) de :-masini care se razbuna pe propriul copil pentru a-i fi “indreptat” un mic defect al masinii. Crizele de isterie si gelozie, placerile carnale, dispretuirea propriilor sai copii, neinteleasa dragoste pentru Peg (mama sa) si credulitatea sa (in astrologul, ghicitorul, sau mai bine zis impostorul Maurice Woodruff) alcatuiesc un compozit pentru asa-zisa identitate a geniului Peter Sellers.
 
Alaturi de Geoffrey Rush, in distributia acestui film, le veti regasi si pe Charlize Theron si Emily Watson, in rolurile sotiilor iubitoare, datatoare de copii si, in viziunea personajului Sellers, tarfe.
 
Ca sa aveti o imagine asupra a ceea ce este personajul Petter Sellers, si ce a fost omul Peter Sellers, va relatez urmatoarea istorioara: Intr-o dupa-amiaza suna soneria apartamentului familiei Sellers din Londra. In timp ce Peter Sellers era prins cu treburi in biroul sau, Anne, sotia sa, raspunde la usa, unde primeste o telegrama. Mesajul acesteia era: “ Adu-mi o ceasca de cafea. Peter.”
 
Va recomand sa vizionati acest film pentru talentul actoricesc a lui Rush. Poate unii dintre voi sunteti obisnuiti cu el in rolul din Barbarosa din Piratii din Caraibe, insa eu cred ca acest film reuseste sa scoata din toti porii lui Geoffrey Rush actoria desavarsita. Si daca vreti sa aflati mai multe despre Peter Sellers, puteti incepe cu Inspector Clouseau din Pantera Roz.

Poza Film The Life and Death  of Peter Sellers 2004 l_798
Poza Film The Life and Death  of Peter Sellers 2004 l_799
Poza Film The Life and Death  of Peter Sellers 2004 l_800
Poza Film The Life and Death  of Peter Sellers 2004 l_801

IMI PLACE
3 persoane


Comentarii
Laura Trisca spune:
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 12:24
Si puteti continua cu Dr Strangelove (triplu rol) sau The Party, unde face excelent pe indianul si strica o petrecere, precum si casa in care are loc :))


Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB