Film Argo 2012 - trailer, video, pareri

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Filme » Filme Thriller » Film Argo 2012

Film Argo 2012

| Recomandare de:

Poza Film Argo 2012

Argo e probabil cel mai bun film de thriller - drama al anului 2012, un film care te tine cu sufletul la gura de la inceput si pana la sfarsit. Argo e complex, trateaza un subiect sensibil, are un scenariu inteligent bazat pe o poveste reala, serioasa si mai beneficiaza si de cateva interpretari excelente intr-un film in care soarele nu straluceste doar desupra unuia.
 
Argo este un thriller dramatic de exceptie, un film cu o poveste despre CIA, despre un conflict diplomatic, rezolvat cat se poate de fantastic. Povestea începe la sfarsitul anului 1979, undeva in Theran. Datorita unor probleme interne in care si-au varat nasul si americanii, populatia iraniana iese pe strada si se manifesta violent impotriva celor care-l adapostesc pe fostul conducator. Ambasada este luata pe sus de catre manifestanti, cincizeci si doi de membrii sunt luati prizonieri, in timp ce alti sase reusesc sa fuga si sa se adaposteasca la casa ambasadorului canadian. Viata le este in pericol, mai ales ca militiile iraniene vor sa dea un exemplu. Pentru a-i scoate din casa, CIA-ul apeleaza la cel mai bun om al lor, Tony Mendez (Ben Affleck). Dupa ce asculta cateva planuri idioate, Tony vine cu ideea unui film fals Argo. Un film inexistent, sustinut de un regizor si de presa care urmeaza sa fie filmat tocmai in Iran. Planul lui Mendez este initial luat peste picior, dar cum nimeni nu are o ideee mai buna, primeste aprobare.
 
Febra filmului cuprinde rapid lumea si ca totul sa fie real se apeleaza la actori si la presa, singura forta capabila sa vanda orice minciuna fara sa-si bage nasul prea adanc. Cand detaliile sunt puse la punct, Tony pleaca in Iran pentru a-si salva compatriotii. Din acest moment incepe un joc plin de tensiune, miza fiind viata fiecaruia.
 
Argo straluceste datorita povestii, datorita interpretarii si datorita faptului ca are umor. Pe langa aceste lucruri, filmul Argo impresioneaza la costume si machiaj. Inceputul anilor 80 este redat perfect prin costumatie si tinuta, mustatile, frezurile si gesturile sunt excelente. Multimile revoltate te hipnotizeaza, aglomeratia din bazar te sperie si-ti da un sentiment de claustrofobie.
 
Argo e unul din cele mai bune filme ale anului 2012. E un thriller politic plin de tensiune, presarat cu umor si interpretare de calitate. Un film pentru public, pentru presa si pentru critici. O placere cinematografica.

Poza Film Argo 2012 l_2085
Poza Film Argo 2012 l_2086
Poza Film Argo 2012 l_2087
Poza Film Argo 2012 l_2088
Poza Film Argo 2012 l_2089IMI PLACE
0 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB