Salon Spa Belle Maison din Otopeni

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Frumusete » SPA » Salon Spa Belle Maison din Otopeni

Salon Spa Belle Maison din Otopeni

| Recomandare de:

Poza Salon Spa Belle Maison  din Otopeni

Pentru momentele dvs. de relaxare din weekend va recomand Salonul Spa Belle Maison din Otopeni. La acest centru spa veti descoperi odihna, regasirea de sine, terapia corpului si a sufletului, redobandirea balansului si al echilibrului.
 
Salonul spa Belle Maison va pune la dispozitie oferte si servicii spa precum: masaj, rasfaturi spa, remodelare corporala, tratamente corporale, ritualuri yon-ka pentru fata, cosmetica sau pachete speciale.
 
Preturile serviciilor spa nu sunt foarte mari, spre exemplu, pentru un masaj de relaxare de 60 de minute, abonament de 8 sedinte, veti plati doar 560 de ron. Un masaj cu pietre calde de 75 de minute, abonament de 8 sedinte, costa 960 de ron (o sedinta este 150 de ron, deci pretul abonamentului este foarte bun).
 
O sedinta de electrostimulare de 45 de minute va costa doar 25 de lei. Un abonament de 8 sedinte de impachetare Algamater este 640 de ron. Daca nu stiati Algamater este un tratament conceput pentru a combate eficient si natural celulita, depozitele de grasime localizata si retentia de fluide care afecteaza abdomenul, coapsele, soldurile si fesele. In urma tratamentului veti avea o piele mai compacta, catifelata si elastica.
 
Impachetare Lipo Easy, abonament de 8 sedinte costa 480 de ron. Lipo Easy este un tratament ce nu necesita caldura, care remodeleaza silueta si pastreaza supletea, oferind rezultate maxime intr-un timp foarte scurt. Ingredientul esential este complexul de Lipo-Reducere-3 cu molecule capabile sa stimuleze lipoliza si sa favorizeze actiunea de anti-depunere a grasimilor.
 
Ce-mi place la acest salon este faptul ca poti cumpara produse profesionale de la ei la preturi accesibile: produse Yon-ka, Bioline sau Charme D’Orient.
 

Poza Salon Spa Belle Maison  din Otopeni l_1154
Poza Salon Spa Belle Maison  din Otopeni l_1155
Poza Salon Spa Belle Maison  din Otopeni l_1156
Poza Salon Spa Belle Maison  din Otopeni l_1157

IMI PLACE
2 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB