Adaptor Wireless Tp-Link, pret, pareri, poze

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Gadget » Diverse » Adaptor Wireless Tp-Link

Adaptor Wireless Tp-Link

| Recomandare de:

Poza Adaptor Wireless  Tp-Link

Un adaptor wireless se foloseste pentru a receptiona semnal de la un rooter. Este o solutie foarte buna in cazul in care doresti sa conectezi un sistem desktop la o retea wireless. Sau orice alt device care nu poate receptiona acest semnal. Adaptorul nu emite semnal, prima conditie pentru a-l folosi este sa ai acces la o retea wireless.

 

Eu am cumparat un adaptor wireless Tp-Link, modelul TL-WN723N pentru a-mi conecta pc-ul la reteaua wireless din casa. Producatorul specifica faptul ca adaptorul este compatibil cu Windows 7, Vista sau XP. Nu am Windows 8 ca sa spun daca merge sau nu pe acest sistem de operare.

 

Intregul pachet vine cu un ghid de instalare, un mini-CD si adaptorul propriu-zis. Acesta din urma este foarte mic si se conecteaza la un port USB, apoi se introduce CD-ul pentru a instala softul care detecteaza si se conecteaza la retea. Toata treaba asta dureaza aproximativ un minut. Cateva cuvinte si despre calitatea adaptorului: in mod normal nu vei intampina dificultati atunci cand navighezi pe Internet. Am facut cateva mici teste: am downloadat niste atasamente din e-mail, am incarcat cateva videoclipuri lungi (de peste 30 de minute) de pe Youtube si nu a fost nicio problema. Rooter-ul este in aceeasi camera cu pc-ul iar semnaul este maxim. Avand in vedere ca imi detecteaza si retelele vecinilor, cred ca este un adaptor bun pentru a prelua si semnalul emis de la distanta, nu numai de aproape.

 

Pretul unui astfel de adaptor a fost de 42 de lei. Exista si modele mai scumpe, probabil sunt si mai puternice, dar pentru necesitatile mele este suficient acesta. Nu-l folosesc de mult timp, dar nu am nicio remarca negativa pana acum, s-a dovedit a fi stabil si niciodata nu a pierdut semnalul. Poate ca te intrebi cum functioneaza daca te joci pe Internet. Din pacate nu stiu, pentru ca nu l-am testat in sensul asta dar daca vreunul dintre voi foloseste un adaptor wireless pentru jocuri pe Internet, as aprecia un comentariu!
Recomand fara ezitare acest adaptor wireless Tp-Link pentru stabilitate, o navigare pe Internet fara pierderi de viteza si bineinteles pentru pretul decent.

 

Specificatii adaptor wireless Tp-Link model TL-WN723N

 

Standard: IEEE 802.11b/g/n
Viteza maxima: pana la 150 Mbps
Sistem de operare: Windows 7/Vista/XP
Interfata: USB 2.0
Dimensiuni: 36,8 x 17 x 8,4 mm.Pret : 42 leiPoza Adaptor Wireless  Tp-Link l_2941
Poza Adaptor Wireless  Tp-Link l_2942
Poza Adaptor Wireless  Tp-Link l_2943

IMI PLACE
1 persoana


Comentarii
MATHE KAROLY spune:
Marti, 5 Noiembrie 2013 19:02
NUMAI FELICITARI


Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB