Deezer

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Gadget » Telefoane » Deezer

Deezer

| Recomandare de:

Poza Deezer

Daca vrei ca muzica sa te insoteasca peste tot, de acum poti lua cu tine peste 20 de milioane de melodii pe telefon, laptop sau tableta, prin Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial.
 
Pentru cei mai multi utilizatori, smartphone-ul a devenit o extensie virtuala a personalitatii fiecaruia, asa ca muzica nu avea cum sa lipseasca din lista de must-have a celui mai folosit gadget. Cu Deezer poti asculta genul de muzica preferat prin posturi de radio dedicate si poti crea playlisturi personalizate doar cu melodiile artistilor pe care ii iubesti. In plus, esti la curent cu editoriale, recomandari si biografiile trupelor favorite.
 
Prin optiunea de sharing, prietenii tai pot afla ce asculti, puteti sa va creati un playlist comun pe care sa-l administrati si sa va faceti recomandari reciproce sau sa evaluati melodii. De asemenea, prietenii tai de pe Facebook pot aprecia gusturile tale in materie de muzica, iti pot face recomandari sau puteti asculta impreuna o piesa in timp real. Nu iti trebuie decat conexiune la internet. Iar daca esti in avion, in tren sau in masina, poti da play in modul offline muzicii salvate.
 
Daca vrei mereu sa fii pe ritm, sa te misti pe muzica atunci cand toata lumea e incruntata, la Orange ai jumatate de an acces gratuit la Deezer cu abonamentul Pantera. Daca esti deja client Orange si nu vrei un abonament nou, poti cumpara aplicatia Deezer Premium+ cu 4,99 EUR cu TVA/luna.
Taguri:

Poza Deezer l_2047

IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB