Vodafone Smart Mini, pret, poze, pareri, video, ieftin

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Gadget » Telefoane » Telefon ieftin Vodafone Smart Mini

Telefon ieftin Vodafone Smart Mini

| Recomandare de:

Poza Telefon ieftin Vodafone  Smart Mini

Vodafone Smart Mini face parte din categoria telefoanelor ieftine, disponibil de la pretul de 1 euro. Operatorii de telefonie mobila ofera, in general, smartphone-uri ieftine dar la abonamente destul de scumpe. In cazul lui Vodafone Smart Mini, operatorul ofera acest telefon la pretul de 1 euro doar daca faceti un abonament de 10 euro (TVA inclus), pe o perioada de 2 ani de zile.
 
Compania britanica Vodafone a lansat Smart Mini in parteneriat cu francezii de la Alcatel. Pretul lui Smart Mini pentru Romania, fara abonament, este de 90 de euro (aproximativ 390 de lei).
 
Recomandarea mea vizeaza pachetul intreg (abonamentul Smart 10 + smartphone). Eu am ales acest abonament pentru a-l inlocui pe cel vechi, pentru care plateam dublu, neavand beneficii majore si nici nu prea reuseam sa consum toate minutele. Din pacate, in noul abonament sunt inclusi doar 150 de Mb trafic. La oferta, am primit si telefonul Vodafone Smart Mini. Primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost sa asociez telefonul cu pretul de 1 euro, adica ceva lipsit de valoare. Asta pana cand am inceput sa-l butonez.
 
Principalul avantaj este sistemul de operare Android 4.1 JellyBean, care la ora actuala este penultima versiune. Ecranul este de 3,5 inch, suficient pentru navigare pe Internet si aplicatii. Interfata este usor de folosit iar culorile se vad foarte bine. Per total, smartphone-ul se misca bine, beneficiind de un procesor cu frecventa de 1Gz si 512 Mb memorie RAM. In mod normal, daca nu ruleaza prea multe aplicatii in acelasi timp, nu veti avea probleme cu viteza.
 
Greutatea telefonului Vodafone Smart Mini este de 117 grame, o valoare optima. Carcasa din plastic mi-a creat o impresie de fragilitate. Punctele slabe sunt: camera foto (nu va asteptati sa faceti fotografii de calitate inalta) bateria, care in conditii de utilizare obisnuita va tine aproximativ o zi si rezolutia mica a ecranului.
 
Vodafone Smart Mini la pretul de 1 euro, impreuna cu un abonament Vodafone de 10 euro lunar nu pare a fi o alegere neinspirata. Desigur, va trebui sa aveti in vedere limitarile. De exemplu, cei 150 de Mb trafic lunar nu cred ca sunt suficienti si cu siguranta veti mai avea nevoie de un router wireless prin preajma. Altfel veti plati pentru trafic suplimentar. Sau faptul ca nu veti putea face poze de calitate.
 
Daca aceste limitari nu va deranjeaza, cred ca se poate vorbi de un raport multumitor pret/calitate. Veti beneficia de toate avantajele Androidului: acces la e-mail, harti, GPS, aplicatii pentru retelele sociale si bineinteles, acces la Magazinul Play. Fie ca aveti la dispozitie un buget redus, sau doriti un smartphone cu functiile de baza, Vodafone Smart Mini merita luat in calcul.


Pret : 1 euro


Taguri:

Poza Telefon ieftin Vodafone  Smart Mini l_2658
Poza Telefon ieftin Vodafone  Smart Mini l_2659IMI PLACE
10 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB