Seminar Foto

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Hobby » Fotografie » Seminar Foto

Seminar Foto

| Recomandare de:

Poza Seminar Foto

Recomand tuturor pasionatilor de fotografie seminariile foto ale domnului Radu Grozescu. Domnul Grozescu este un fotograf independent, specializat în fotografii de prezentare pentru companii, portrete, fotografie de arhitectura, tehnologie, fotografie industriala, fotografii de produse, turism, evenimente, inclusiv fotografie de nunta.
 
In functie de gradul de cunoastere al dumneavoastra cat si de ce vreti sa realizati cu un aparat foto, puteti lua parte la unul din cele trei seminarii sustinute de Radu Grozescu.
 
1. Seminarul foto - Ghid practic pentru incepatori - se adreseaza in special fotografilor incepatori care sunt la primul lor DSLR si doresc sa aibe o imagine de ansamblu asupra posibilitatilor tehnice ale aparatului. In urma acestui seminar veti aborda fara ezitare majoritatea sutuatiilor curente cu care va puteti intalni ca pasionat de fotografie.

Costul seminarului este de 148 lei, TVA inclus.
 
2. Seminarul foto - Ghid practic pentru avansati - se adreseaza in special fotografilor care doresc sa exploreze caracteristicile avansate ale DSLR-urilor in ideea de a putea aborda proiecte fotografice mai ambitioase. In urma acestui seminar veti putea exploata posibilitatile oferite de DSLR-urilor avansate pentru obtinerea de fotografii de buna calitate in cele mai dificile conditii.

Costul seminarului este de 148 lei, TVA inclus.
 
3. Seminarul foto - Fotografie de nunta - se adreseaza atat fotografilor care au cunostinte medii si avansate de fotografie, posesori ai unui aparat DSLR, care doresc să abordeze cu succes acest gen de fotografie, cat si celor care deja fotografiaza nunti si doresc sa-si imbunatateasca stilul şi calitatea imaginilor.
 
In urma seminarului veti putea face fotografii de cea mai buna calitate in toate momentele nuntii, folosind creativ un minimum de aparatura abordabila, usor de transportat si utilizat de catre un singur fotograf, iar imaginile voastre se vor deosebi vizibil de ce fac fotografii amatori, prietenii mirilor si profesionistii abordabili.
 
Costul seminarului este de 297 lei, TVA inclus.
 
Cu ajutorul acestor seminarii veti putea descoperi mult mai bine aparatul, cat si abilitatile dumneavoastra de fotograf.


Pret : 297 Lei


Taguri:

Poza Seminar Foto l_247
Poza Seminar Foto l_248
Poza Seminar Foto l_249

IMI PLACE
0 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB