Joc PC Titanfall

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Jocuri » Jocuri Pc » Joc PC Titanfall

Joc PC Titanfall

| Recomandare de:

Poza Joc PC Titanfall

In luna martie 2014 se va lansa jocul Titanfall, unul dintre cele mai asteptate ale anului urmator, mai ales de catre fanii jocurilor shooter. Compania dezvoltatoare este Respawn Entertainment, in radurile careia se regasesc si cativa dintre dezvoltatorii seriei Call of Duty iar distribuitorii sunt cei de la EA Games.

 

Actiunea jocului  se petrece pe o planeta indepartata (Frontiera) intr-un viitor la fel de indepartat, cand cele mai puternice arme pe care oamenii le pot folosi sunt titanii, un fel de roboti foarte mari, controlati de piloti - numele general dat jucatorilor . Titanfall este un shooter SF, cu unitati si echipamente futuriste, dar fara extraterestri, monstri sau alte personaje specifice. Din anunturile si din ceea ce au lasat dezvoltatorii sa se inteleaga, Titanfall este un joc axat pe multiplayer, cu cateva elemente de singleplayer. Este un pas inainte si foarte logic de altfel pentru ca shooter-ele nu mai sunt cumparate si jucate pentru misiunile din singleplayer, ci pentru experienta oferita de retea si de posibilitatea de a juca contra altor oameni. De aceea, producatorii au dorit sa integreze elementele de singleplayer (de exemplu povestea jocului) in multiplayer. Nu as putea spune cu exactitate ce anume inseamna acest lucru, dar cu siguranta va fi interesant de aflat si probabil reprezinta unul dintre motivele pentru care Titanfall a fost si este considerat cel mai asteptat joc al anului 2014. Unii au mers mai departe spunand ca va revolutiona jocurile de tip first-person shooter. S-ar putea sa fie asa dar s-ar putea sa fie si o exagerare specifica blockbusterelor din domeniul jocurilor video deoarece despre multe jocuri s-a spus ca vor fi revolutionare, dar in realitate foarte putine au beneficiat de acest statut.

 
Daca nu ati mai auzit despre Titanfall pana acum, va recomand clipul de prezentare din sectiunea video. Jocul va aparea pentru PC si Xbox, nu si pentru Playstation. Cerintele de sistem pentru Titanfall vor fi pe masura dar nu exagerate: Windows 7 si DirectX10, 4GB memorie RAM, un procesor cu o frecventa de 3 GHz iar pentru placa video ar fi ok ceva la nivelul unui Radeon HD 6670 sau GeForce GTS 250.

Poza Joc PC Titanfall l_3746
Poza Joc PC Titanfall l_3747
Poza Joc PC Titanfall l_3748
Poza Joc PC Titanfall l_3749IMI PLACE
0 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB