Joc PC Tom Clancy's The Division

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Jocuri » Jocuri Pc » Joc PC Tom Clancy's The Division

Joc PC Tom Clancy's The Division

| Recomandare de:

Poza Joc PC Tom Clancy's The Division

Tom Clancy’s The Division este un RPG cu elemente de shooter third-person, ce a fost anuntat pentru sfarsitul anului 2014 si va fi disponibil pentru PC, Xbox One si Playstation 4. Jocul va fi dezvoltat de catre Ubisoft si va beneficia de un nou motor grafic, numit Snowdrop, despre care producatorii spun ca ofera mai mult realism in ceea ce priveste aspectul mediului inconjurator: totul are legatura cu lumina (naturala sau artificiala) in asa fel incat efectele de tipul umbrelor sau influenta conditiilor meteo asupra obiectelor sa fie cat mai naturale. Trailerul din sectiunea video scoate in evidenta toate aceste imbunatatiri iar majoritatea detaliilor se pot observa cu usurinta.

 

In ultimii ani jocurile de tip open-world au luat directia online-ului si la fel se va intampla cu Tom Clancy’s The Division. In afara de faptul ca jocul va fi axat pe multiplayer (se va putea juca si singleplayer), jucatorii isi vor putea personaliza personajele incepand cu sexul, aspectul fizic, imbracamintea, pana la armele si obiectele din inventar. In plus, fiecare personaj poate fi dezvoltat cu ajutorul punctelor de experienta si cresterilor de nivel. Dezvoltatorii au renuntat la clasicele “clase” de personaje, tocmai pentru a favoriza un control complet asupra dezvoltarii in urma cresterilor de nivel.

 

Cei care au mai jucat si alte titluri din seria Tom Clancy probabil cunosc faptul ca acele jocuri au la baza carti ale scriitorului american Tom Clancy. Actiunea din The Division nu se bazeaza pe un titlu anume, dar se incadreaza in universul creat de catre scriitorul american: pe teritoriul Statelor Unite are loc un atac biologic cu un virus foarte puternic iar in 5 zile haosul se instaleaza. Singurii care pot lupta pentru a readuce lucrurile la normal sunt membrii unei unitati speciale - Divizia (The Division), fiecare jucator controland un astfel de agent. Ca si alte jocuri de tip open-world, in The Division exista o poveste principala iar jucatorii se pot implica si in alte misiuni secundare. Mi se par interesante particularitatile acestui univers dominat de haos, ceea ce influenteaza cateva aspecte si in acelasi timp ar putea oferi o experienta deosebita jucatorilor: resursele (de orice tip) sunt limitate si de cele mai multe ori se pot gasi doar pe piata neagra. Aceste aspecte ar putea aduce jocului plusuri binevenite de complexitate si realism.

 
Ca sa rezum, Tom Clancy’s The Division promite foarte mult din punct de vedere vizual si vine cu un scenariu oarecum nou, in sensul ca actiunea se desfasoara in zilele noastre dar intr-o societate devasatata de un atac biologic. Se poate spune ca este unul dintre cele mai asteptate jocuri RPG ale anului 2014, asta daca nu va fi amanat. Dupa cum spuneam la inceput, va recomand si un scurt film cu gameplay-ul care arata extrem de bine.

Poza Joc PC Tom Clancy's The Division l_3823
Poza Joc PC Tom Clancy's The Division l_3824
Poza Joc PC Tom Clancy's The Division l_3825
Poza Joc PC Tom Clancy's The Division l_3826
Poza Joc PC Tom Clancy's The Division l_3827IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB