The Evil Within

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Jocuri » Jocuri Pc » The Evil Within

The Evil Within

| Recomandare de:

Poza The Evil Within

In ultima vreme am tot auzit despre jocuri horror de supravietuire pentru PC / console si uitandu-ma peste o lista de titluri ce vor aparea in 2014, The Evil Within mi-a atras atentia pentru ca va fi lansat de Bethesda Softworks. 26 august 2014 este data lansarii oficiale, cel putin in momentul scrierii articolului pentru ca in industria jocurilor nu este ceva neobisnuit sa apara amanari. Bethesda Softworks sunt cunoscuti pentru seria The Elder Scrolls, din punctul meu de vedere cea mai reusita serie de RPG-uri realizata vreodata.

 

Dar sa revenim la The Evil Within,  un joc horror al carui scop (in mod evident) este sa duca jucatorul in acea stare de tensiune, incertitudine si teama prin realizarea unui univers infricosator. Pe scurt, actiunea jocului il are in prim plan pe un detectiv ajuns la locul unei crime, acesta isi da seama ca la mijloc se intampla ceva foarte ciudat dar dintr-o data este lovit, isi pierde cunostinta si se trezeste intr-un loc populat de zombi, fantome si tot felul de creaturi malefice.

 

Dezvoltatorii jocului sunt japonezi, in frunte cu Shinji Mikami, creatorul seriei de jocuri Resident Evil care mai apoi a stat la baza seriei de filme cu acelasi nume. In plus, se stie ca japonezii au o afinitate pentru horror si in general pentru horror bine realizat. Avantajul lui The Evil Within pare sa fie un motor grafic foarte bun, ma astept sa arate macar la nivelul lui Elder Scrolls V: Skyrim dar si un scenariu in care jucatorul trebuie sa descopere pas cu pas ce se intampla si bineinteles sa scape personajul principal rezolvand misterul. Producatorii au descris jocul ca fiind unul de supravietuire, adica toate resursele sunt limitate si trebuie folosite cu grija. De exemplu, in unele situatii, jucatorul va trebui sa aleaga intre a-si consuma gloantele sau sa fuga / sa se furiseze pe langa inamici, ceea ce poate aduce un plus in privinta suspansului si a modului in care alege sa joace.

 

Daca sunteti curiosi sa vedeti mai multe detalii despre felul in care arata jocul, puteti urmari clipurile din sectiunea video unde va veti putea face o impresie mai buna asupra designului, sunetului si modului in care se prezinta The Evil Within. Inchei prin a mentiona ca acesta nu este un joc pentru copii (si in general jocurile horror) din cauza scenelor de violenta explicita.


Poza The Evil Within l_4075
Poza The Evil Within l_4076
Poza The Evil Within l_4077

IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB