Restaurant Casa Alba in Bucuresti - pret, baneasa, complex, cazare

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Localuri » Restaurante » Restaurant Casa Alba in Bucuresti

Restaurant Casa Alba in Bucuresti

| Recomandare de:

Poza Restaurant Casa Alba in  Bucuresti

Acum cu venirea verii vreau sa va recomand un loc unde puteti sa va relaxati si sa scapati de caldura si zgomotu orasului. Complexul turistic Casa Alba a aparut in anul 1992,si se afla in mijlocul naturii, departe de agitatia cotidiana, unde veti descoperi ospitalitatea romaneasca intr-o ambianta de bun gust si rafinament, intimitate si discretie.
 
Cladirea restaurantului dateaza din anul 1930, fiind realizata de catre arhitectul Octav Doicescu. In anul 1939 a devenit una dintre atractiile Expozitiei Internationale de la New York.
 
Restaurantul se afla la intr-un la iesirea din Bucuresti, in Padurea Baneasa, pe Aleea Privighetorilor 31 - 35. Cu o capacitate totala de 840 de locuri, restaurantul este deschis in fiecare zi a saptamanii punandu-va la dispozitie:
 
• o gradina de vara cu 470 de locuri
• o terasa cu 150 de locuri
• un salon restaurant cu 120 de locuri
• o crama cu 100 de locuri
 
Restaurantul organizeaza si mese festive pentru grupuri organizate de la 10 la 500 de persoane. In functie de evenimentul sarbatorit, indiferent daca este vorba despre nunta, botez, onomastica, receptie, cocktail, meniul si programul artistic pot fi adaptate cerintelor dvs.
 
Complexul CASA ALBA va ofera posibilitatea de cazare confortabila si la preturi accesibile in cadrul campingului amplasat in cadrul natural al Padurii Baneasa. Pentru cazare aveti la dispozitie:
 
• apartamente compuse din doua dormitoare, camera de zi, grup sanitar, bucatarie
• camera de 3 locuri cu dus si grup sanitar
• camera de 2 locuri cu chiuveta si dus
• camera de 2 locuri cu chiuveta
 
In cadrul campingului exista spatii amenajate de campare pentru rulote (80 de locuri) si pentru corturi (200 de locuri).
Pe langa spatiile de cazare, campingul este dotat cu doua grupuri sanitare comune cu dusuri, toalete si alte accesorii necesare.

Poza Restaurant Casa Alba in  Bucuresti l_1510
Poza Restaurant Casa Alba in  Bucuresti l_1511
Poza Restaurant Casa Alba in  Bucuresti l_1512
Poza Restaurant Casa Alba in  Bucuresti l_1513

IMI PLACE
1 persoana


Comentarii
Romeo spune:
Luni, 4 Iunie 2012 09:54
Am fost si eu zilele trecute pe la Restaurant Casa Alba si am ramas surprins ca l-au renovat destul de frumos. Nu mai fusesem de ani buni pe acolo. Ar fi totul foarte bine daca s-ar schimba scaunele din cladire si cele de pe terasa. Acest restaurant este ajutat foarte mult de locatie in care se afla si poate fi luat in calcul ori de cate ori vrei sa petreci cateve clipe de liniste, la o terasa din mijlocul padurii.
Stefan spune:
Marti, 25 Iunie 2013 10:30
Se mananca foarte bine la Restaurantul Casa Alba. Daca ajungeti pe acolo va recomand urmatoarele: Ciorba de Burta (12 lei), Micii Speciali (10 lei buc, reteta propie, foarte buni), Profiterol (20 lei, este imens, abia l-am putut manca). Am scris si preturile, pentru ca s-ar putea sa se adune destul de mult la nota finala...


Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB