Concert Vama la Bucuresti 2012

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Muzica » Rock » Concert Vama la Bucuresti 2012

Concert Vama la Bucuresti 2012

| Recomandare de:

Poza Concert Vama la  Bucuresti 2012

Formatia Vama va lansa pe 28 mai 2012, la Sala Palatului, cel de-al doilea album din cariera, ce se va numi 2012. Noul album reuneste 14 cantece despre iubire, libertate, speranta, vise, schimbare. Temele universale care se regasesc frecvent in versurile VAMA sunt abordate pe acest album dintr-o perspectiva noua.
 
“Pentru noi acest album inseamna foarte mult. Mai mult dacat un material musical, este o optiune. Aceea de a face muzica in care credem. Nu e usor in vremurile noastre, dar este extrem de important sa fii multumit si impacat cu ceea ce creezi. Asa ca, putem spune cu mana pe inima ca asta este muzica pe care stim si vrem s-o facem. Fara compromisuri. Si cu multa speranta.
A fost o munca de trei ani de zile. Sunt cantece la care am lucrat si cate doua luni. Trei ani in care Vama s-a sudat, s-a consolidat, relatiile muzicale s-au intarit si noi am evoluat. Roadele ar trebui sa le culegem acum, la lansarea acestui material catre public.
Cand unii cred ca lumea se apropie de sfarsit noi credem ca ea trebuie sa inceapa. Pentru toate astea, pentru momentul de acum, albumul nostru se va numi simplu: 2012.” Tudor Chirila
 
Albumul este produs de Vama si Agentia de Vise si va include single-urile “Cantec de gasit” si “Copilul care alearga catre mare”.
 
Preturile biletelor pentru acest concert sunt urmatoarele:
 
Categoria VIP: 150 RON
Categoria 2: 100 RON
Categoria 3: 150 RON
 
Biletele se pot cumpara de la casele de bilete ale Salii Palatului, Palatului Copiilor si VreauBilet, din librariile Carturesti, Humanitas, Diverta, Adevarul si Mihai Eminescu, din reteaua magazinelor Flanco, Domo, Inmedio, Music Box, Euro GSM, Orange, Vodafone, Germanos, Magazinul Muzica, Magazinul Victoria, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City si BiletFan sau online de pe biletoo.ro, bilete.ro, vreaubilet.ro, myticket.ro si eventim.ro.

Poza Concert Vama la  Bucuresti 2012 l_1165

IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB