Varianta de cazare pentru vacantele in strainatate - airbnb - oferta, pret

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Turism » Cazare » Varianta de cazare pentru vacantele in strainatate

Varianta de cazare pentru vacantele in strainatate

| Recomandare de:

Poza Varianta de cazare  pentru vacantele in  strainatate

In cazul in care ti-ai dori o vacanta in strainatate dar nu ai rude sau prieteni la care sa te cazezi, urmatorul pas ar fi sa cauti ofertele hotelurilor, insa, de ce mai multe ori, preturile sunt destul de mari. Daca esti genul de persoana care ar prefera o varianta de cazare mai ieftina, iti recomand sa te uiti si peste site-urile unde se pot inchiria camere in apartamente, apartamente, case, etc. Este o solutie prin care se poate economisi o parte a bugetului de excursie, mai ales daca cheltuielile se impart la 3-4 persoane, chiar si mai mult daca se inchiriaza un apartament mai mare sau o casa.

 

Airbnb (Air Bed and Breakfast) este un astfel de site, lansat in anul 2008 la initiativa unor tineri care se confruntasera cu problema cazarilor scumpe la hoteluri. Scopul lor a fost sa creeze un site unde proprietarii sa poata interactiona cu turistii. Si au reusit, in numai 5 ani de zile Airbnb a ajuns sa intermedieze peste 10 milioane de nopti de cazare anual, ceea ce inseamna ca, statistic vorbind, la fiecare 2 secunde cineva isi aranjeaza o cazare prin airbnb.com. Momentan, baza de date include proprietati din 192 de tari si 34.000 de orase. Site-ul functioneaza ca o retea sociala, fiecare proprietar are un cont unde isi descrie oferta: pretul pe noapte, cate camere are, regulile casei, poze si multe altele. Pe langa poze se poate vedea pozitionarea pe harta si un calendar cu datele disponibile pentru inchiriere. Cei care inchiriaza pot oferi feedback prin comentarii si acorda note de la 1 la 5 pentru curatenie, comunicarea cu proprietarul, zona in care este situate cazarea si asa mai departe, contribuind la relevanta ofertelor. Practic, acest sistem de recomandari sta la baza succesului site-ului Airbnb.

 

Imi place foarte mult site-ul airbnb.com, pentru ca este intuitiv si usor de folosit, nu exista informatii redundante, totul este facut in asa fel incat sa gasesti foarte repede cazarea pe care o cauti. Din pacate, romana nu se regaseste printre cele 24 de limbi in care este tradus site-ul.

 

Airbnb percepe comisioane de 6-12% de la cumparatori si 3% de la vanzatori iar daca te decizi sa folosesti acest serviciu este foarte important sa alegi un proprietar serios si cu un istoric de activitate pe site. Cei de la Airbnb ofera platforma de intermediere insa nu pot avea un control total asupra proprietarilor sau turistilor, in cele din urma totul se rezuma si la seriozitatea partilor implicate. Personal, consider ca astfel de site-uri pot oferi o alternativa la tarifele mari pe care le percep hotelurile dar pentru a evita surprizele neplacute este nevoie sa cauti cu atentie printre ofertele disponibile si sa tii cont de orice detaliu inainte de a alege. 


Poza Varianta de cazare  pentru vacantele in  strainatate l_3110

IMI PLACE
1 persoana


Comentarii
munteanu spune:
Duminica, 23 Octombrie 2016 18:48
Din nefericire nu este chiar ok asa cum se prezinta .Am primit sms la 3 noaptea ca rezervarea a fost anulata fara motiv.Banii folositi luni de zile ,si acum intri in alte cheltuieli mult mai mari cu cautatul in pripa la preturi mari la hotel.A doua mare problema este ca pozele sint ok,insa realitatea este alta ,in iunie am dormit cu proprietarul la usa ,acasta este realitatea si nu este nici o gluma. A treia problema functionare greoaie,nu exista nr de telefon iar in alta tara doar robot ! Cat despre banii inapoi,urmeaza …


Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB