Sarbatori de iarna cu Mocanita

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Turism » Circuite » Sarbatori de iarna cu Mocanita

Sarbatori de iarna cu Mocanita

| Recomandare de:

Poza Sarbatori de iarna cu  Mocanita

Caile ferate forestire (CFF) Viseu de Sus, va invita sa petreceti sarbatorile de iarna alaturi de Mocanita, intr-un mod cu totul diferit, pe ultima cale ferata forestiera activa din Carpati.
 
Pentru a doua zi de Craciun, cei de la CFF Viseu de Sus, au pregatit o plimbare prin zapada, cu Mocanita, ocazie excelenta pentru cei care doresc sa cunoasca Valea Vaserului, imbracata in zapada. Astfel o locomotiva cu abur va parcurge domol cei 21,6 km, ce despart Gara Viseu de Paltin, pentru ca voi sa puteti admira minunatul peisaj ce se va dezvalui in fata voastra. Pentru aceasta calatorie speciala trenul va fi incalzit iar tuica, gustarea si cafeaua au fost incluse in pret pentru ca voi sa beneficiati de o calatorie cat mai placuta.
 
Pretul pentru o astfel de calatorie este de 69 Lei pentru adulti, 54 Lei pentru student si 49 Lei pentru copii. In acest pret beneficiati de calatoria cu Mocanita, o tuica, o cafea, o placinta la intampinare, insotitor de tren pe parcursul intregii calatorii si un program surpriza. Plecarea este stabilita pentru ora 10:00, iar sosirea este estimata a fi undeva in jurul orei 15:00.
 
CFF Viseu de Sus va asteapta sa sarbatoriti trecerea dintre ani intr-un mod cu totul iesit din comun. Pentru acest lucru v-au pregatit o plimbare cu Mocanita, intr-un tren cu vagoane incalzite care va pleca spre noul an si spre Paltin, de-a lungul Vaii Vaserului, in jurul orei 18:30 din Gara Viseu de Sus. Odata ajunsi la Paltin veti avea parte de un meniu copios, focuri de tabara, artificii si in general o experienta unica si de neuitat. Dupa trecerea in noul an, locomotiva cu abur, va pune in miscare trenul, pentru a va cobori in Gara Viseu, undeva dupa ora 03:30.
 
Pretul unei astfel de calatorii este de 198 Lei pentru adulti si 98 Lei pentru copii si include calatoria cu Mocanita, insotitor de drum pe parcursul intregii calatorii, aperitive pe drum, o tuica la intampinare, cina de Revelion, sampanie la miezul noptii, artificii, foc de tabara, divertisment si buna dispozitie.
 
Deoarece ne aflam intr-un anotimp in care conditiile meteo sunt destul de vitrege, daca vremea va fi nefavorabila, programul si traseul se vor adapta noilor conditii.
Pentru mai multe detalii despre aceste evenimente puteti vizita site-ul oficial al Cailor Ferate Forestiere Viseu de Sus sau puteti suna la numerele de telefon: 026 235 33 81; 0744 686 716.
Taguri:

Poza Sarbatori de iarna cu  Mocanita l_1935
Poza Sarbatori de iarna cu  Mocanita l_1936
Poza Sarbatori de iarna cu  Mocanita l_1937
Poza Sarbatori de iarna cu  Mocanita l_1938IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB