Hotel Suior in Baia Mare

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Turism » Partie schi » Hotel Suior in Baia Mare

Hotel Suior in Baia Mare

| Recomandare de:

Poza Hotel Suior in Baia  Mare

In aceasta vara mi-am petrecut cateva zile de concediu in orasul Baia-Mare si bineinteles in imprejurimile acestuia. In aceasta recomandare vreau sa va vorbesc despre Complexul Hotelier Turist Suior. Este situat in apropierea orasului Baia-Mare pe drumul spre Sighetul Marmatiei, la poalele Muntilor Gutai intr-un peisaj natural de o frumusete aparte.
Acest Complex Suior este format din mai multe locatii, Suior Baza si Suior Cota 1000, legate intre ele de partiile de schi, foarte frumos amenajate, dotate la standard international, cu telescaun, cu nocturna si tunuri de zapada.
Odata ajuns in parcarea Complexului Turist Suior am fost surprins de curatenia pe care am vazut-o, toate lucrurile erau parca puse la locul lor. Eram insa doar la inceput, ma aflam in zona Suior Baza, locatie care dispune de cazare, restaurant, terasa, braserie, sala de conferinte, sala evenimente, centru de relaxare, zona pentru sport (fotbal, handbal, volei, paint ball) si parc special amenajat pentru copii. Din zona Suior Baza se urca cu telescaunul la Cota 1000.
Dupa doar 10 minute cu telescaunul am ajuns la Suior Cota 1000, o locatie relativ recent amenajata, in stil rustic, cu 3 cabane pentru 15 camere de cazare si restaurant. Pe timpul verii puteti servi masa si admira pestii din lac pe o terasa plutitoare, construita deasupra unui lac in varful muntelui. Toate sunt construite pe un platou montan superb, cu un peisaj care te duce parca cu gandul catre alte tari.
Am petrecut la Suior Cota 1000 aproximativ 3-4 ore si va marturisesc ca nu stiu cand au trecut, traiam acea senzatie, in care parca nu imi doream sa plec, era prea frumos, placut si relaxant aici departe de agitatia orasului. Mi-am propus sa revin aici pe timpul iernii, pentru a schia, dar ramane de vazut cand.
Ei bine cam atat despre aceasta locatie frumoasa din zona Maramuresului pe care nu trebuie sa o ratati.

Poza Hotel Suior in Baia  Mare l_612
Poza Hotel Suior in Baia  Mare l_613
Poza Hotel Suior in Baia  Mare l_614
Poza Hotel Suior in Baia  Mare l_615

IMI PLACE
1 persoana


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB