Alex si Maria din Crasna, pensiune, telefon, adresa, cazare

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Turism » Pensiuni » Pensiunea Alex si Maria din Crasna

Pensiunea Alex si Maria din Crasna

| Recomandare de:

Poza Pensiunea Alex si Maria  din Crasna

In cele ce urmeaza va voi recomanda fara nici o ezitare, Pensiunea Alex si Maria, situata in localitatea Crasna, judetul Gorj, la aproximativ 30 km de Targu Jiu si cam tot atat de statiunea montana Ranca si foarte aproape de locul de unde incepe Transalpina.
 
Zona este foarte frumoasa, cu multe obiective turistice, intre care amintim doar Pestera Muierii, restul ramanand sa descoperiti dumneavoastra. Revenind la pensiunea despre care va vorbeam, vreau sa va spun ca aceasta recomandare o fac dupa ce eu insumi am fost cazat acolo.
 
Pensiunea Alex si Maria dispune de 12 camere, dintre care 9 camere duble matrimoniale, 1 camera dubla twin si 2 camere triple. Dotate cu televizor, frigider si baie proprie, camerele sunt destul de spatioase incat sa multumeasca pe aproape oricine. In incinta pensiunii va puteti relaxa intr-o curte mare cu un teren de zgura care poate fi folosit pentru fotbal sau pentru tenis, o mica piscina, un foisor incapator si tot in curte mai beneficiati si de o sala de mese pentru perioadele mai reci in care nu se poate lua masa in foisor. In interiorul pensiunii va puteti rasfata intr-o sala de mese mare, unde mesele sunt aranjate ca la orice restaurant care se respecta, servirea este facuta ca la carte iar mancarea i-a incantat pe toti cei prezenti.
 
Un aspect foarte important, care pe mine m-a surprins in mod placut, a fost incercarea gazdelor de a-i face pe toti cei care le trec pragul, sa se simta foarte bine si sa nu le lipseasca nimic.
 
Pentru tot ceea ce va ofera aceasta pensiune, preturile sunt acceptabile si eu o recomand cu cea mai mare incredere. Nu aveti cum sa plecati de acolo decat incantati.

Poza Pensiunea Alex si Maria  din Crasna l_97
Poza Pensiunea Alex si Maria  din Crasna l_98
Poza Pensiunea Alex si Maria  din Crasna l_99
Poza Pensiunea Alex si Maria  din Crasna l_100

IMI PLACE
3 persoane


Comentarii
Radu spune:
Marti, 16 Iulie 2013 15:35
Am fost de curand la Pensiunea Alex si Maria si chiar m-am simtit bine.


Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB