Pensiunea Casa Mosului din Cartisoara

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Turism » Pensiuni » Pensiunea Casa Mosului din Cartisoara

Pensiunea Casa Mosului din Cartisoara

| Recomandare de:

Poza Pensiunea Casa Mosului  din Cartisoara

Într-o dimineaţă frumoasă de iunie, servind micul-dejun într-un local din Sibiu, am dat peste o revistă de amenajări interioare, decoraţiuni şi construcţii. Ceea ce mi-a atras atenţia la această revistă a fost tocmai coperta ei care prezenta o casă minunată, rustică, cu un aer montan. Atunci am avut ocazia să fac cunoştinţă cu Pensiunea Casa Moşului. Ca să mă conving de minunăţiile pe care le văzusem în revistă, la începutul lunii octombrie am fost în Cârţişoara, localitatea unde este situată pensiunea.
Când am ajuns la pensiune am constatat că această casă arată mult mai frumos decât în revistă. Pur şi simplu te bucurai de culorile începutului de toamnă, de o curte superbă, încă verde, de o privelişte minunată – Munţii Făgăraş şi, fără îndoială, de însăşi Casa Moşului.
Pensiunea este nou construită, are un aer rustic, vânătoresc, şi oferă, în acelaşi timp toate serviciile de care mă bucur şi acasă: internet wireless, televizor, dvd player plus o bucătărie complet utilată. Camera în care am stat avea baie proprie, pat matrimonial (uriaş), tv şi un balcon care mi-a oferit o privelişte de neegalat.
Acolo m-am simţit departe de lume şi de problemele de acasă. Câteva zile petrecute acolo m-au făcut să-mi doresc ca weekend-urile să nu fie doar de 2 zile. Dacă voi sunteţi mai activi ca mine, să ştiţi că prin împrejurimi puteţi vedea mănăstirea Cârta, fireşte, munţii Făgăraşului, Transfăgărăşanul (când este deschis) şi lacul şi cascada Bâlea. Cum Cârţişoara este satul lui Badea Cârţan, puteţi merge la Muzeul Etnografic şi Memorial al lui Badea Cârţan. Mai puteţi, de asemenea, da o fugă la Sâmbăta de Sus şi la Avrig, unde veţi vedea reşedinţa de vară şi parcul Samuel von Brukenthal.
Vacanţă placută să aveţi!

Poza Pensiunea Casa Mosului  din Cartisoara l_695IMI PLACE
3 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB