Imbunatateste performantele computerului tau cu CCleaner

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Web » Software » Imbunatateste performantele computerului tau cu CCleaner

Imbunatateste performantele computerului tau cu CCleaner

| Recomandare de:

Poza Imbunatateste performantele computerului tau cu CCleaner

CCleaner este un program utilitar gratuit ce te poate ajuta in mentinerea si optimizarea performantelor computerului tau in urma inlaturarii fisierelor nefolositoare, fisierelor din browsere si curatarii registrilor. Toate aceste actiuni se pot realiza si manual dar este nevoie de ceva cunostinte in ceea ce priveste sistemul de operare Windows, de aceea as putea spune ca acest program ajuta foarte mult utilizatorii mai putin experimentati, oferindu-le o interfata foarte simpla si intuitiva.

 

Eu am descoperit CCleaner acum aproximativ doi ani de zile si de atunci il folosesc in mod constant, cam o data pe luna iar in continuare voi prezenta cateva dintre motivele pentru care recomand folosirea lui:

 

Elibereaza spatiu pe disc inlaturand fisiere nefolositoare create de aplicatiile pe care le rulezi sau fisierele ramase in urma dezinstalarii acestora. Poate ai observat ca odata cu trecerea timpului, Windows-ul se misca mai greu iar cauza cea mai des intalnita o reprezinta aceasta multitudine de fisiere inutile, bineinteles in cazul in care nu vorbim despre virusi, defectiuni ale discului, resurse insuficiente ale sistemului, etc.

 

Ajuta browserele sa ruleze mai rapid si ofera un plus de securitate eliminand fisiere de tip cookie, istoricul navigarii sau cache-ul.

 

Curata registrii si repara o parte din erorile din Windows.

 

Este gratuit, ocupa doar 11 megabytes spatiu pe disc si poate fi rulat pe mai multe versiuni de Windows, de la XP pana la cel mai nou, 8.1. Varianta gratuita nu este trial, adica nu expira dupa o perioada si apoi esti nevoit sa faci upgrade la versiunea cu plata.

 

CCleaner ofera o interfata pentru dezinstalarea de programe si managementul aplicatiilor ce pornesc odata cu sistemul, unele dintre ele putand fi dezactivate in asa fel incat sistemul sa porneasca mai repede.

 

Programul este disponibil si in limba romana, din cate imi amintesc poti seta limba romana la instalare, daca nu, dupa instalare, din Options->Settings->Language (vezi poza din sectiunea foto pentru detalii).

 

CCleaner este un program folosit si apreciat la nivel mondial, atragand comentarii pozitive din partea unor publicatii importante precum BBC, Washington Post, The Guardian, etc. pe care le poti vedea aici: http://www.piriform.com/ccleaner/reviews

 

In cazul in care doresti sa incerci CCleaner, iti recomand sa downloadezi fisierul de pe site-ul companiei producatoare folosind acest link: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard Astfel, reduci orice risc de a rula un soft fals sau virusat.

 

Asa cum spuneam si la inceput, recomand folosirea acestui program persoanelor care nu au cunostinte in optimizarea manuala a computerului. Atentie insa, nu rula orice actiune si nu bifa orice buton in CCleaner, mai ales daca nu esti sigur asupra a ceea ce faci. Cele mai des utilizate actiuni sunt cele de la “Curatare” si “Registru” (vezi pozele de mai jos).

 

Cam atat despre CCleaner, un program utilitar pe care il folosesc de doi ani de zile si pe care il recomand cu incredere, sper sa iti fie de folos, asa cum este si pentru mine.


Poza Imbunatateste performantele computerului tau cu CCleaner l_3564
Poza Imbunatateste performantele computerului tau cu CCleaner l_3565
Poza Imbunatateste performantele computerului tau cu CCleaner l_3566
Poza Imbunatateste performantele computerului tau cu CCleaner l_3567

IMI PLACE
0 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB