Breloc Orbitkey

Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Recommand.ro » Web » Tehnologie » Breloc Orbitkey

Breloc Orbitkey

| Recomandare de:

Poza Breloc Orbitkey

Unora dintre voi va este cunoscut faptul ca platforma Kickstarter sau alte site-uri asemanatoare (Indiegogo, Rockethub, Gofundme, etc.) s-au transformat in avanposturi ale inventiilor de orice fel si, bineinteles, intr-un loc al tuturor posibilitatilor pentru cei care dezvolta proiecte.

 

Acum ceva timp am scris despre pixul Polar, un proiect pe cat de interesant si spectaculos, pe atat de apreciat de catre public mai ales daca ne uitam peste cifrele finale: peste 14.000 de cumparatori care au contribuit cu 817.000 de dolari canadieni (580.000 de euro) la realizarea productiei.

 

In cele ce urmeaza va voi prezenta o alta inventie, de aceasta data mai putin spectaculoasa dar probabil mult mai practica si mai utila in viata cotidiana: este vorba de un fel de breloc, numit Orbitkey si al carui concept nu pare revolutionar, insa produsul final chiar este convingator. In pozele din sectiunea foto se poate vedea foarte clar cum arata si functioneaza brelocul. Faptul ca ocupa atat de putin spatiu si se elimina zgomotul atingerii cheilor cred ca este din start un mare avantaj mai ales ca pretul de pornire este de doar 7 dolari australieni (22 de lei) la care ar trebui adaugati inca 6 dolari pentru transportul in afara Statelor Unite si Australiei. Per total, cu tot cu transport pretul minim este undeva pe la 40 de lei. Exista si varianta adaugarii unui memory stick de 8 Gb si a unui desfacator de capace, la pretul de 10, respectiv 5 dolari. Incepand cu pretul de 24 de dolari se poate vorbi si despre customizarea brelocului: culoare la alegere, varianta din piele, etc. Am calculat si un pret maxim, adica varianta din piele - personalizata cu initiale, culori, etc. - memory stick, desfacator si transport ar costa undeva pe la 250 de lei.

 

Oricine poate cumpara acest breloc, de pe pagina proiectului. Totusi, livrarile nu se realizeaza imediat deoarece aceste produse nu sunt inca fabricate in serie, pentru Orbitkey inventatorii au anuntat luna martie 2014 ca data de inceput pentru livrari. In prima saptamana pe Kickstarter, proiectul Orbitkey a strans peste 56.000 de dolari australieni (40.000 de euro) de la aproximativ 1500 de persoane.

 
Sursa poze: Kickstarter.comPret : 40 - 250 leiPoza Breloc Orbitkey l_3618
Poza Breloc Orbitkey l_3619
Poza Breloc Orbitkey l_3620
Poza Breloc Orbitkey l_3621
Poza Breloc Orbitkey l_3622
Poza Breloc Orbitkey l_3623

IMI PLACE
0 persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!Posteaza Comentariul:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)

Recomanda si prietenilor tai!

  • Facebook Recommand.ro
  • Google Plus Recommand.ro
  • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB