Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


60 de ani de creatie, tapiseriile de la Matisse pana in prezent
Poza 60 de ani de creatie, tapiseriile de la Matisse pana in prezent


Tapiserii din colectia Manufacturii Nationale Gobelins
 
Unde: Muzeul National de Arta Contemporana, str. Izvor nr 2-4, Bucuresti / Palatul Parlamentului, aripa E4, intrarea prin Calea 13 septembrie, autobuz 136, 385.
 
Cand: 07.12.2011 – 15.01.2012, de miercuri pana duminica intre 10.00 şi 16.00. Duminica, 1.01.2012 inchis.
 
Incepand cu 7 decembrie 2011 si pana pe 15 ianuarie 2012 aveti posibilitatea de a mearge la expozitia 60 de ani de creatie, tapiseriile de la Matisse pina in prezent, ce cuprinde 35 de tapiserii produse in cea mai cunoscuta manufactura franceza, Gobelins (dupa care in romana s-a format substantivul goblen).
 
Tapiseriile expuse sunt exceptionale si de efect, fiind realizate de artisti-artizani dupa lucrari semnate de pictorii Matisse, Picasso, Juan Miro, arhitectul Le Corbusier, artistii plastici Delaunay, Victor Vasarely si multi altii. Expozitia va va conduce prin multe miscari artistice, de la fauvism, orfism, cubism, suprarealism, expresionism abstract pana la arta optica (bazata pe iluzii optice).
 
Curatorul expozitiei de la Bucuresti vine de la Paris, la fel ca si exponatele. Este vorba de directoarea institutiei Mobilier National, cea care administreaza functionarea si istoria manufacturilor din Franta, Marie-Hélene Massé-Bersani.
 
Sursa: www.postmodern.ro


Poza l_762
Poza l_763

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Atelier Ovidiu Simionescu la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român vă invită joi, 23 aprilie 2015, orele 17, în sala Frumusețea crucii, din expunerea permanentă, la lansarea celui de-al șaptelea caiet din seria Portret /atelier dedicat de această dată artistului Ovidiu ...
 
Mihai Stanescu - Expozitie de grafica si lansare de carte la ...
Muzeul Taranului Roman din Bucuresti si caricaturistul Mihai Stanescu va invita la vernisajul expozitiei grafice “Realizarile Guvernului Ponta in anul 2013” ce va avea loc miercuri, 26 martie 2014, incepand cu ora 18:00 la Sala Acvariu a ...
 
Concurs Testeaza si Recomanda
In perioada 4 noiembrie – 2 decembrie 2013 Recommand.ro te invita la concursul “Testeaza si Recomanda” in urma caruia poti castiga una dintre cele 4 camere foto digitale Canon PowerShot A1400. Tema concursului este inspirata din activitatea ...
 
Recomandarile Ministerului Afacerilor Externe
Sarbatorile de iarna se apropie si cu aceasta ocazie destui romani pleaca peste hotare pentru a petrece intr-o alta atmosfera Craciunul si Revelionul. Luand la cunostiinta aceste lucruri Ministerul Afacerilor Externe vine in intampinarea ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » 60 de ani de creatie, tapiseriile de la Matisse pana in prezent

© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB