Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


60 de ani de creatie, tapiseriile de la Matisse pana in prezent
Poza 60 de ani de creatie, tapiseriile de la Matisse pana in prezent


Tapiserii din colectia Manufacturii Nationale Gobelins
 
Unde: Muzeul National de Arta Contemporana, str. Izvor nr 2-4, Bucuresti / Palatul Parlamentului, aripa E4, intrarea prin Calea 13 septembrie, autobuz 136, 385.
 
Cand: 07.12.2011 – 15.01.2012, de miercuri pana duminica intre 10.00 şi 16.00. Duminica, 1.01.2012 inchis.
 
Incepand cu 7 decembrie 2011 si pana pe 15 ianuarie 2012 aveti posibilitatea de a mearge la expozitia 60 de ani de creatie, tapiseriile de la Matisse pina in prezent, ce cuprinde 35 de tapiserii produse in cea mai cunoscuta manufactura franceza, Gobelins (dupa care in romana s-a format substantivul goblen).
 
Tapiseriile expuse sunt exceptionale si de efect, fiind realizate de artisti-artizani dupa lucrari semnate de pictorii Matisse, Picasso, Juan Miro, arhitectul Le Corbusier, artistii plastici Delaunay, Victor Vasarely si multi altii. Expozitia va va conduce prin multe miscari artistice, de la fauvism, orfism, cubism, suprarealism, expresionism abstract pana la arta optica (bazata pe iluzii optice).
 
Curatorul expozitiei de la Bucuresti vine de la Paris, la fel ca si exponatele. Este vorba de directoarea institutiei Mobilier National, cea care administreaza functionarea si istoria manufacturilor din Franta, Marie-Hélene Massé-Bersani.
 
Sursa: www.postmodern.ro


Poza l_762
Poza l_763

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Castigatorii Concursului Online Recommand
In cele ce urmeaza vom prezenta clasamentul final al concursului online organizat de catre Recommand.ro Locul 1: Ianculescuhimself - recomandarea George R. R. Martin - Cântec de gheață și foc, cu un total de 15 puncte din maximul de 20. Locul ...
 
Festivalul interactiv \"Amintiri  din copilarie\" ; in Bucuresti
Teatrul Ion Creanga ne invita intre 13 si 15 iunie, la prima editie a Festivalului interactiv pentru intreaga familie \"Amintiri din copilarie\", in Bucuresti, pentru un sfarsit de saptamana la Muzeul National al Taranului Roman si o spectaculoasa ...
 
Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Project Expo este un eveniment de genul acesta reuneşte mare parte dintre dezvoltatorii imobiliari, brokeri si reprezentanţi ai instituţiilor financiare , oferindu-le astfel ocazia să găsească o soluţie comună pentru deblocarea ...
 
Expozitia Maria Pipas - Dantele si Broderii
Incepand de joi, 27 martie 2014, ora 17.00, Muzeul National al Taranului Roman va asteapta la Sala Irina Nicolau, cu ocazia deschiderii expozitiei MARIA PIPAS - Dantele si Broderii. Aceasta expozitie inaugureaza un nou ciclu de expozitii tematice, ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » 60 de ani de creatie, tapiseriile de la Matisse pana in prezent

© 2017 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB