Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


60 de ani de creatie, tapiseriile de la Matisse pana in prezent
Poza 60 de ani de creatie, tapiseriile de la Matisse pana in prezent


Tapiserii din colectia Manufacturii Nationale Gobelins
 
Unde: Muzeul National de Arta Contemporana, str. Izvor nr 2-4, Bucuresti / Palatul Parlamentului, aripa E4, intrarea prin Calea 13 septembrie, autobuz 136, 385.
 
Cand: 07.12.2011 – 15.01.2012, de miercuri pana duminica intre 10.00 şi 16.00. Duminica, 1.01.2012 inchis.
 
Incepand cu 7 decembrie 2011 si pana pe 15 ianuarie 2012 aveti posibilitatea de a mearge la expozitia 60 de ani de creatie, tapiseriile de la Matisse pina in prezent, ce cuprinde 35 de tapiserii produse in cea mai cunoscuta manufactura franceza, Gobelins (dupa care in romana s-a format substantivul goblen).
 
Tapiseriile expuse sunt exceptionale si de efect, fiind realizate de artisti-artizani dupa lucrari semnate de pictorii Matisse, Picasso, Juan Miro, arhitectul Le Corbusier, artistii plastici Delaunay, Victor Vasarely si multi altii. Expozitia va va conduce prin multe miscari artistice, de la fauvism, orfism, cubism, suprarealism, expresionism abstract pana la arta optica (bazata pe iluzii optice).
 
Curatorul expozitiei de la Bucuresti vine de la Paris, la fel ca si exponatele. Este vorba de directoarea institutiei Mobilier National, cea care administreaza functionarea si istoria manufacturilor din Franta, Marie-Hélene Massé-Bersani.
 
Sursa: www.postmodern.ro


Poza l_762
Poza l_763

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Ursus Evolution 2011
Turneul Ursus Evolution 2011 poposeste in data de 9 – 10 iulie pe platoul din fata Palatului Culturii din Iasi. Evenimentul care se desfasoara sub sloganul “Traieste evolutia muzicii romanesti” va incepe la orele 17:00 si va aduce in fata ...
 
Piesa de Teatru de 1 Martie la TNB in regia lui Horatiu Malaele
De 1 martie 2012, la orele 20.00 puteti vedea piesa de teatru S-a sfarsit cum a-nceput, piesa ce se va juca la Teatrul National Bucuresti. In regia lui Horatiu Malaele, cu muzica originala de Nicu Alifantis piesa este comedie bufa despre cum se ...
 
Expozitie de pictura pe sticla la Muzeul Taranului Roman
Muzeul Taranului Roman va invita la expozitia de pictura pe sticla Radacini Arhetipale, a artistei Maria Constantinescu. Deschiderea oficiala va avea loc marti, 11 martie 2014 de la ora 18:30 iar expozitia va putea fi vizitata pana pe 23 martie, la ...
 
De ce iubim? O scurta istorie filosofica a Eros-ului
In data de 21 Mai, ora 19:00, Fundatia Calea Victoriei va invita la atelierul de istorie a ideilor care ne va dezvalui De ce iubim? O scurta istorie filosofica a Eros-ului. Cursul va fi sustinut de Raluca Bujor, care ne va dezvalui ce este iubirea in ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » 60 de ani de creatie, tapiseriile de la Matisse pana in prezent

© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB