Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Atelier de Pictura in Ulei
Poza Atelier de Pictura in Ulei

Fundatia Calea Victoriei va invita miercuri 23 aprilie, ora 19.00, la Atelierul de Pictura in ulei, cu tema natura statica. Cursul este organizat in patru sedinte si coordonat de artistul plastic Maria Irina Balan.
 
Atelierul de Pictura in ulei se adreseaza tuturor celor care doresc sa se exprime si sa se relaxeze prin desen si pictura, indiferent de experienta anterioara in domeniul artelor plastice.
 
Cele patru sedinte se vor desfasura astfel:
 
1. Elaborarea desenului ce va sta la baza picturii noastre. Pentru a stapani bine tehnica desenului, ne vom rezerva prima intalnire pentru a descoperi regulile de baza ale unei compozitii armonioase si a invata despre constructia unui obiect. Vom studia relatia dintre plin si gol pe plansa de lucru, linia si pata in compunerea unei planse.
 
2. Acomodarea cu materialele de pictura in uleiul si diferitele tipuri de pensule. Vom discuta despre asezarea culorilor pe panza, despre etapele lucrarii si importanta respectarii ordinii acestora. Pana la finalul sedintei, vom acoperi cu culoare intreaga panza. Vom avea astfel ebosa lucrarii ce va fi imbogatita pe parcursul atelierelor urmatoare.
 
3. Pentru a stapani notiunile de baza despre culoare si tehnica picturii in ulei, vom incepe prin a observa atent natura statica model si vom imbogati plansa redand luminile si umbrele. In aceasta etapa lucrarile vor prinde viata si vor capata primele forme.
 
4. Discutarea despre detaliu si abordarea acestuia: descoperim cand ne ajuta detalile intr-o lucrare si cand ne dezavantajaza si cum anume trebuie sa abordam detaliile pentru a finaliza lucrarea.
 
La final, fiecare participant se va bucura de un tablou unic pe panza (30x40cm), realizat dupa propria creativitate si imaginatie.
 
Fiecare atelier este atat practic cat si teoretic. Explicatiile vor fi insotite de imagini din istoria artei proiectate pentru o intelegere cat mai clara a lucrurilor discutate si practicate.
 
Lector: Maria Irina Balan
Data incepere: 23 Aprilie 2014; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 4
Frecventa: saptamanal, miercuri
Cost: 280 ron (materiale incluse); Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 250 ron (materiale incluse)
Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la victoriei.ro
Poza l_4310

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Pledoarie pentru palarie la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român vă invită marți, 11 noiembrie 2014, ora 17.00, la un eveniment inedit: Pledoarie pentru pălărie. În contextul special al expoziției Găteala capului, va fi prezentată colecția particulară de costume ...
 
Zilele Muzeului Taranului la MNTR in Bucuresti
Vă așteptăm în perioada 11 – 21 septembrie 2014, la cea de a cincea ediție a Zilelor Muzeului Țăranului. Joi, 11 septembrie, ora 18, vă invităm la vernisajul expoziției Găteala capului. Evenimentul va avea loc în Studioul Horia Bernea ...
 
Armin van Buuren in concert la Bucuresti 2011
Indragitul artist va sustine un concert in data de 15 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Responsabilii pentru acest eveniment sunt cei de la The Mission, se anunta un nou show incendiar, dupa ce in urma cu doua luni tot datorita lor la ...
 
B’estfest 2014 a fost anulat
Cel mai important festival de muzica desfasurat in Romania, B’estfest, care ar fi trebuit sa aiba loc intre 31 iulie - 2 august 2014 a fost anulat din cauza lipsei de sincronizare cu programele artistilor dar si a faptului ca organizatorii nu au ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Atelier de Pictura in Ulei

© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB