Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Atinge Pamantul si respira aerul in Bucuresti
Poza Atinge Pamantul si respira aerul in Bucuresti

Duminică, 3 august 2014, începând cu ora 17:00, la Muzeul Național al Țăranului Român va avea loc vernisajul expoziției de pictură Atinge pământul și respiră aerul semnată de Andreea Costenco. Evenimentul se va desfășura sub forma unei instalații de artă contemporană prin implicarea lui Cătălin Crețu, compozitor și artist multimedia.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 3 – 11 august la Muzeul Național al Țăranului Român, Sala Irina Nicolau, între orele 10:00 – 18:00.
 
Andreea Costenco, prin noua serie de lucrări Atinge pământul și respiră aerul, invită la o neașteptată escapadă „în afara timpului”, prin termenii lui Eliade, pentru descoperirea unui nou tip de libertate.
 
Cele 20 de tablouri, lucrate prin mijloacele tradiționale ale picturii, expun noi perspective asupra libertății, ca monedă de schimb în valorificarea timpului, a libertății în gândire și conștientizare, susținute metatextual printr-un efort de cercetare considerabil, investit în mii de pagini de lectură.
Lucrările Andreei Costenco redau în această serie, dincolo de intenția metafizică descrisă mai devreme, și o lumină nouă și interesantă asupra actului creației în sine, argumente pentru care această expoziție merită toată atenția publicului.
 
Cea mai recentă expoziție de pictură a avut vernisajul la Cărturești - Verona în București, în noiembrie 2012, și s-a intitulat „History Organic: Breeze Between Water and Flame”. Prima manifestare a seriei de pictură/ instalație „Camino History Organic Structure” a avut loc la Galeria Odeon in iunie 2012. O altă expoziție de pictură/ instalație a fost realizată în München, “Odissee”, Westandvillage în 2010.
 
Cătălin Crețu este compozitor și artist multimedia. A studiat compoziția – cu Dan Dediu și Adrian Iorgulescu - la Universitatea Națională de Muzică din București (UNMB) și compoziție multimedia – cu Peter Michael Hamel și Georg Hajdu - la Hochschule für Musik und Theater Hamburg. În 2008 a obținut titlul de Doctor în muzică la UNMB, sub îndrumarea prof. univ. dr. Octavian Nemescu. Din 2003 este membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România. Din 2008 este cercetător științific la Centrul de Muzică electroacustică și Multimedia al UNMB.
Poza l_4392

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Desenul de moda si cum gandeste un designer o colectie, un ...
In data de 19 mai, incepand cu ora 19:00, Fundatia Calea Victoriei va invita la un atelier relaxant, dedicat modei si artei, numit: Desenul de moda si cum gandeste un designer o colectie. Cursul va fi sustinut de Ioana Nicolescu, consultant in ...
 
Cismigiul Copiilor
Ajuns la cea de-a 10 manifestare, Parcul Cismigiu va asteapta duminica, 29 mai, intre orele 11:00 - 21:00 sa sarbatorim impreuna Ziua Copilului. Personaje costumate, mimi, cataligari, jongleuri, statui vii, clovni si magicieni ii vor introduce pe ...
 
Zilele Muzeului Taranului la MNTR in Bucuresti
Vă așteptăm în perioada 11 – 21 septembrie 2014, la cea de a cincea ediție a Zilelor Muzeului Țăranului. Joi, 11 septembrie, ora 18, vă invităm la vernisajul expoziției Găteala capului. Evenimentul va avea loc în Studioul Horia Bernea ...
 
Lansare Album - Nelinistea la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român vă invită joi, 18 septembrie 2014, la ora 16.30, la librăria Cărturești, la lansarea albumului de artă (Ne)Liniștea de Aurel Vlad. Invitat: Aurelia Mocanu, critic de artă Sculptorul, născut la ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Atinge Pamantul si respira aerul in Bucuresti

© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB