Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Balul Bucurestiului Interbelic 2014
Poza Balul Bucurestiului Interbelic 2014

Daca iti place sa porti tinute retro, atmosfera anilor treizeci si iti place sa calatoresti in timp, atunci nu trebuie sa ratezi invitatia celor de la Fundatia Calea Victoriei ce va organiza Balul Bucurestiului Interbelic in data de 22 mai, incepand cu orele 20:00, la Palatul Cercului Militar National.
Atmosfera petrecerii va fi animata de actorii de comedie Smaranda Caragea si Nae Alexandru, care vor da viata unor personaje din acea perioada. Pe parcursul programului se vor desfasura demonstratii de dansuri de epoca, muzica din anii 20-30, masa festiva si desigur multa socializare si amuzament. La aceasta petrecere va fi si un premiu desemnat celor mai dezinvolti dansatori sau daca ai unul dintre cele mai bune costume de epoca.
Balul Bucurestiului Interbelic este un eveniment marca Fundatia Calea Victoriei si este organizat in colaborare cu Cercul Militar National.
Balul se afla la cea de-a V-a editie si este una dintre manifestarile cultuare care promoveaza istoria si cultura orasului, in cadrul festivalului Luna Bucurestilor ce va avea loc in perioada 9 mai - 9 iunie. Evenimentul este realizat cu sprijinul Ernst & Young, 24/7 Dental si Timisoreana.
Poza l_4366

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Colecția Costică Acsinte la MNTR in Bucuresti
Incepand cu data de 5 septembrie si pana pe 11, puteti vedea Colectia Costica Acsinte la Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti in Sala Acvariu. Poveştile demult uitate ale unor români de la începutul secolului trecut, imortalizate de ...
 
Noaptea Europeana a Muzeelor 2014 la Bucuresti
La Muzeul National al Taranului Romana, in data de 17 mai 2014, sambata, va avea loc Noaptea Europeana a Muzeelor, unde expozitia permanenta va fi deschisa, in intervalul 18:00 - 20:00 si intrarea va fi libera, iar expozitia temporara Sarkis. La ...
 
Descopera-ti brandul personal la Workshop Sessions
Indiferent daca iti doresti o cariera intr-o companie sau propria ta afacere, la inceput de drum esti tu! Nu compania, ideea ta, sau proiectele pe care le dezvolti! Doar tu! Si, fie ca esti constient sau nu de acest lucru, ai un brand personal care ...
 
Piesa de teatru "Ne-am dat la caini"
Asociatia pentru Promovarea Istoriei Romaniei ne propune, pentru data de 25 ianuarie 2013, o piesa de teatru total neconventionala si unica in Romania. In regia lui Gavril Pinte, spectacolul de teatru “Ne-am dat la câini!” este un tribut adus ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Balul Bucurestiului Interbelic 2014

© 2017 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB