Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Cismigiul Copiilor
Poza Cismigiul Copiilor

Ajuns la cea de-a 10 manifestare, Parcul Cismigiu va asteapta duminica, 29 mai, intre orele 11:00 - 21:00 sa sarbatorim impreuna Ziua Copilului.
 
Personaje costumate, mimi, cataligari, jongleuri, statui vii, clovni si magicieni ii vor introduce pe cei mici intr-o lume de poveste. Copiii vor construi papusi, vor deveni maestrii Origami, artistii plastici vor desena si vor modela impreuna cu ei, multi vor asculta povesti, iar cei mai nazdravani vor participa la experimente distractive, jocuri si concursuri sportive.
 
In chioscul central, micutii sunt asteptati la face-painting si la coafor. Portretisti si caricaturisti le vor imortaliza figurile si le vor oferi in dar de ziua lor, iar cele doua scene vor fi ocupate de ansambluri artistice timp de 10 ore.
 
Vor urca trupe de dans, coruri si solisti, se vor juca spectacole de teatru de la institutiile de profil din Bucuresti, de actorii de la Tandarica, Ion Creanga, Masca si de la Teatrul de magie Andrei Teasca.
 
Parcul va fi decorat cu baloane colorate si panouri ilustrate cu imagini din basme. Fanfara va rasuna pe alei, iar majoretele vor anima atmosfera.
 
Surpriza zilei va fi o tombolă cu premii. Castigatorii extragerilor se vor plimba cu hidrobicicleta pe lac sau vor primi cursuri gratuite de limba engleza. Premiul cel mare va fi o excursie la Disneyland Paris.De la 1 iunie, Playhouse Disney devine Disney Junior. Aici începe magia!
 
Ziua Internationala a Copilului se va incheia cu recitalul trupei HI-Q, care va avea loc pe scena mare, la ora 20:00.
 


Poza l_543
Poza l_544
Poza l_545
Poza l_546

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Concert A. G. Weinberger la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român vă invită miercuri, 17 septembrie 2014, la concertul lui A. G. Weinberger. Evenimentul va avea loc la ora 19.30, în curtea interioară a MNȚR. Vocalist, producător, lider de trupă și ambasador ...
 
Expozitia Gateala capului la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă joi, 11 septembrie 2014, ora 18, la vernisajul expoziției Găteala capului, in Bucuresti. Evenimentul va avea loc în Studioul Horia Bernea și în Sala Tancred Bănățeanu. Expoziția Găteala ...
 
Expoziția de pictură și grafică George Löwendal la MNTR in ...
Întâlnirile mele cu țăranii prezintă, în Sala Tancred Bănățeanu a Muzeului Național al Țăranului Român, în perioada 26 noiembrie 2014 – 8 ianuarie 2015, o galerie de portrete unice în pictura românească modernă. Realizate de-a ...
 
Jucarii din lut la MNTR
In data de 29 mai, incepand cu ora 16:00, Muzeul National al Taranului Romana, pregatese un dar celor mici. In expunerea permanenta a unui muzeu din Romania, copiii se vor bucura de o sala plina cu jucarii din lut facute in satul ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Cismigiul Copiilor

© 2017 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB