Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Concert Lala Band - Like Life
Poza Concert Lala Band - Like Life

Trupa Lala Band va sustine un concert in Bacau in ziua de Vineri, 31 august 2012, la Teatrul de Vara Radu Beligan.
 
In mai putin de un an de la lansare, LaLa Band a avut o ascensiune fulminanta, devenind una dintre cele mai iubite trupe din tara. Frumosii protagonisti ai serialului Pariu cu viata au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri. Trupa Lala Band s-a desprins din serialul muzical Pariu cu viata, urmand exemplul lansat de seriale celebre, precum RBD (Mexic) si Glee (SUA). Membrii trupei au debutat mai intai ca actori in septembrie 2011, iar in cateva luni au cunoscut succesul in afara serialului, in primul lor concert live. Trupa Lala Band a lansat pana in prezent trei albume - LaLa Xmas Songs, LaLaLove Songs si LaLa Summer Love - care au inregistrat vanzari record si a sustinut concerte atat in capitala cat si in tara.
 
Bacauanii vor fi rasfatati cu un show special, care va include cover-uri de succes, cunoscutele piese originale, numeroase costume, pasiune si energie.
Lala Band - Like Life - in Bacau! Vineri, 31 august, ora 19, la Teatrul de Vara Radu Beligan.
 
Biletele sunt disponibile la urmatoarele categorii de preturi:
 
VIP package - 150 lei (un obiect inscriptionat Lala Band, poster cu autografe, acces la sesiunea de autografe si fotografii cu membrii trupei)
categ. I - 100 lei
categ. a II-a - 80 lei
categ. a III-a - 60 lei
categ. a IV-a - 40 lei
 
Biletele de 80, 60 si 40 de lei se gasesc exclusiv la casa de bilete a Teatrului de Vara, a Casei de Cultura a Sindicatelor si la Agentia Teatrului Bacovia.
 
sursa: bilete.roPoza l_1665IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Conferinta Sfanta Cruce in viata crestina la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român vă invită duminică, 14 septembrie 2014, de Ziua Crucii, la conferința Sfânta Cruce în viața creștină, susținută de Pr. Conf. Dr. Radu Petre Mureșan, Parohia Mavrogheni. Evenimentul va avea loc la ...
 
Expozitie de pictura pe sticla la Muzeul Taranului Roman
Muzeul Taranului Roman va invita la expozitia de pictura pe sticla Radacini Arhetipale, a artistei Maria Constantinescu. Deschiderea oficiala va avea loc marti, 11 martie 2014 de la ora 18:30 iar expozitia va putea fi vizitata pana pe 23 martie, la ...
 
Lansarea caietului Portret / Atelier. Ioana si Dumitru Mischiu
Muzeul National al Taranului Roman va invita in ziua de 13 aprilie 2014, orele 14.00, la Sala Foaier, la lansarea expozitiei Portret / Atelier. Ioana si Dumitru Mischiu. In deschidere, improvizatie sonora cu Calin Torsan - instrumente de suflat si ...
 
Turcii si Tatarii din Dobrogea. Amintiri la MNTR in Bucuresti
Institutul pentru Studierea Problemelor Minorităților Naționale din Cluj Napoca, în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român, organizează expoziția Turcii și tătarii din Dobrogea. Amintiri. Vernisajul va avea loc în ziua de 20 ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Concert Lala Band - Like Life

© 2017 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB