Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Concert Lala Band - Like Life
Poza Concert Lala Band - Like Life

Trupa Lala Band va sustine un concert in Bacau in ziua de Vineri, 31 august 2012, la Teatrul de Vara Radu Beligan.
 
In mai putin de un an de la lansare, LaLa Band a avut o ascensiune fulminanta, devenind una dintre cele mai iubite trupe din tara. Frumosii protagonisti ai serialului Pariu cu viata au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri. Trupa Lala Band s-a desprins din serialul muzical Pariu cu viata, urmand exemplul lansat de seriale celebre, precum RBD (Mexic) si Glee (SUA). Membrii trupei au debutat mai intai ca actori in septembrie 2011, iar in cateva luni au cunoscut succesul in afara serialului, in primul lor concert live. Trupa Lala Band a lansat pana in prezent trei albume - LaLa Xmas Songs, LaLaLove Songs si LaLa Summer Love - care au inregistrat vanzari record si a sustinut concerte atat in capitala cat si in tara.
 
Bacauanii vor fi rasfatati cu un show special, care va include cover-uri de succes, cunoscutele piese originale, numeroase costume, pasiune si energie.
Lala Band - Like Life - in Bacau! Vineri, 31 august, ora 19, la Teatrul de Vara Radu Beligan.
 
Biletele sunt disponibile la urmatoarele categorii de preturi:
 
VIP package - 150 lei (un obiect inscriptionat Lala Band, poster cu autografe, acces la sesiunea de autografe si fotografii cu membrii trupei)
categ. I - 100 lei
categ. a II-a - 80 lei
categ. a III-a - 60 lei
categ. a IV-a - 40 lei
 
Biletele de 80, 60 si 40 de lei se gasesc exclusiv la casa de bilete a Teatrului de Vara, a Casei de Cultura a Sindicatelor si la Agentia Teatrului Bacovia.
 
sursa: bilete.roPoza l_1665IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Targul Ghidul Miresei 2014
In ultimul week-end al lunii februarie 2014, de vineri 21 si pana duminica 23 februarie, in Pavilionul Central de la Romexpo se va desfasura targul de nunti Ghidul Miresei 2014. Evenimentul aduce in acelasi loc peste 200 de furnizori de servicii din ...
 
Dialog cu războinicii împăratului Qin la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român, în parteneriat cu ARCUB, vă invită joi, 31 iulie 2014, ora 17, la Sala Tancred Bănățeanu, la vernisajul expoziției Dialog cu războinicii împăratului Qin. Dialog cu războinicii împăratului Qin este ...
 
La MNTR in Bucuresti - Expozitia Virtutile
Muzeul Național al Țăranului Român vă invită la expoziția Virtuțile – desen și obiect a artistului Ovidiu Simionescu, în cadrul seriei Portret / Atelier, la Sala Irina Nicolau Vernisaj: 25 martie 2015, orele 18 Expoziția va fi ...
 
Concert Inna - Primul din Romania
Concertul Inna in Romania, va avea loc in Bucuresti, Marti, 17 mai 2011, ora 19.00, la Arenele Romane. Acest concert al binecunoscutei cantarete Inna este organizat de revista FHM, cu ocazia lansarii platformei FHM Music. INNA va concerta alaturi de ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Concert Lala Band - Like Life

© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB