Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Concert Lala Band - Like Life
Poza Concert Lala Band - Like Life

Trupa Lala Band va sustine un concert in Bacau in ziua de Vineri, 31 august 2012, la Teatrul de Vara Radu Beligan.
 
In mai putin de un an de la lansare, LaLa Band a avut o ascensiune fulminanta, devenind una dintre cele mai iubite trupe din tara. Frumosii protagonisti ai serialului Pariu cu viata au cucerit inimile fanilor, devenind idolii a milioane de tineri. Trupa Lala Band s-a desprins din serialul muzical Pariu cu viata, urmand exemplul lansat de seriale celebre, precum RBD (Mexic) si Glee (SUA). Membrii trupei au debutat mai intai ca actori in septembrie 2011, iar in cateva luni au cunoscut succesul in afara serialului, in primul lor concert live. Trupa Lala Band a lansat pana in prezent trei albume - LaLa Xmas Songs, LaLaLove Songs si LaLa Summer Love - care au inregistrat vanzari record si a sustinut concerte atat in capitala cat si in tara.
 
Bacauanii vor fi rasfatati cu un show special, care va include cover-uri de succes, cunoscutele piese originale, numeroase costume, pasiune si energie.
Lala Band - Like Life - in Bacau! Vineri, 31 august, ora 19, la Teatrul de Vara Radu Beligan.
 
Biletele sunt disponibile la urmatoarele categorii de preturi:
 
VIP package - 150 lei (un obiect inscriptionat Lala Band, poster cu autografe, acces la sesiunea de autografe si fotografii cu membrii trupei)
categ. I - 100 lei
categ. a II-a - 80 lei
categ. a III-a - 60 lei
categ. a IV-a - 40 lei
 
Biletele de 80, 60 si 40 de lei se gasesc exclusiv la casa de bilete a Teatrului de Vara, a Casei de Cultura a Sindicatelor si la Agentia Teatrului Bacovia.
 
sursa: bilete.roPoza l_1665IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Lansare: Cartea de grau la MNTR in Bucuresti
Vă invităm în ajun de Sfântul Andrei, sâmbătă, 29 noiembrie 2014, orele 17.30, Sala Foaier, la lansarea Cărții de grâu (editura Martor), coordonată de Șerban Anghelescu, Cosmin Manolache și Lila Passima. Ingredientele Cărții de grâu ...
 
Dan Bota - Pictura un vis intrupat la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă joi, 15 ianuarie 2015, ora 17, la Sala Tancred Bănățeanu, la vernisajul expoziției Dan Bota – Pictura un vis întrupat. Într-o lume isterică, ale cărei argumente sunt numărul ...
 
O istorie a elegantei. De la noblete la snobism
Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de luni 5 mai, ora 19.00, la cursul O istorie a elegantei. De la noblete la snobism, sustinut de istoricul Monica Neatu. Adeseori ne intrebam, atunci cand rasfoim diverse ghiduri de bune-maniere, cum s-a ...
 
Masti Artizanale Venetiene la Muzeul Taranului Roman
Institutul Italian de Cultura din Bucuresti are placerea de a va informa ca in zilele de 7 si 8 martie 2014, in Sala Foaier a Muzeulului Național al Taranului Roman, va fi deschisa expozitia MASTI ARTIZANALE VENETIENE. Expozitia, cu o durata ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Concert Lala Band - Like Life

© 2017 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB