Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Curs Practic de Interviu si Reportaj
Poza Curs Practic de Interviu si Reportaj

Fundatia Calea Victoriei va invita joi 17 aprilie, ora 19.00, la Cursul practic de Interviu si Reportaj, sustinut de jurnalistul Eugen Istodor. Atelierul este adresat celor interesati de creative writing, blogging si jurnalism prin intermediul interviului si reportajului.
 
Invatam la acest curs care sunt regulile construirii unui interviu sau reportaj de succes. Cum identifici cea mai buna sursa? Ce intrebari pui, cum si in ce moment al conversatiei? Cum faci sa te feresti de raspunsurile evazive, ce concluzii tragi si cum urmaresti continuarea povestii.
 
In plus, veti beneficia de experienta si de sfaturile unuia dintre cei mai buni jurnalisti de investigatie din Romania, ziaristul si scriitorul Eugen Istodor.
 
Temele celor cinci intalniri ale cursului de interviu si reportaj sunt:
 
1. Cat de inocenta este comunicarea noastra sociala? Subiectivism si siguranta in lumea reala si virtuala. Raportul public/privat. Tu si “Expunerea” ta.
 
2. Regulile construirii unei conversatii, unui interviu sau reportaj de succes. Cum identifici contextul, cea mai buna sursa de informare, ce intrebari pui, cum si in ce moment al conversatiei. Regulile social media, regulile metodelor investigative mai vechi si mai noi.
 
3. Eu si Celalalt. Ce intrebari se pun? Cand sunt intrebarile esentiale, anticipative, banale, stralucitoare? Raspunsurile sincere, duplicitare, participative.
 
4. Explorarea realitatii. Psihologia tacerii si placerea contemplatiei. Cand reporterul doar inregistreaza. Cum se traduce, se scrie, se tine minte un spatiu. Creative writing – Lectia Pietei Matache Macelaru.
 
5. Un domeniu in care concluziile se trag din mers. A invata din greseli. Cum schimbi lumea punand intrebari. Rolul tau de actor social abia incepe. Cum te tine minte celalalt, povestind memorabil?
 
Lector: Eugen Istodor
Data incepere: 17 Aprilie 2014; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 5; Frecventa: saptamanal, joi
Cost: 225 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1
Inscrieri la contact@victoriei.ro
Detalii la www.victoriei.ro
Poza l_4297

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Expozitia Gateala capului la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă joi, 11 septembrie 2014, ora 18, la vernisajul expoziției Găteala capului, in Bucuresti. Evenimentul va avea loc în Studioul Horia Bernea și în Sala Tancred Bănățeanu. Expoziția Găteala ...
 
Zilele Muzeului Taranului la MNTR in Bucuresti
Vă așteptăm în perioada 11 – 21 septembrie 2014, la cea de a cincea ediție a Zilelor Muzeului Țăranului. Joi, 11 septembrie, ora 18, vă invităm la vernisajul expoziției Găteala capului. Evenimentul va avea loc în Studioul Horia Bernea ...
 
Lansarea albumului de fotografii Armenii din Romania la MNTR in ...
Muzeul Național al Țăranului Român vă invită vineri, 8 mai 2015, ora 18, la Clubul Țăranului, unde va avea loc lansarea albumului de fotografii Armenii din România. Povestea oamenilor de lângă noi, realizat de fotojurnalistul Andreea ...
 
Aniversare 15 ani Vita de Vie
Vita de Vie sarbatoreste 15 ani de cariera muzicala printr-un concert special la Opera Nationala Bucuresti, pe 20 martie 2012, incepand cu ora 20:00. Cele mai cunoscute piese ale formatiei vor fi interpretate in varianta acustica. Cei prezenti la ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Curs Practic de Interviu si Reportaj

© 2017 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB