Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Cursuri de vara in Bucuresti
Poza Cursuri de vara in Bucuresti

Fundatia Calea Victoriei va invita in luna iunie, mai exact incepand cu data de 10, la Cursuri de vara in Bucuresti, unde toti cei interesati sa isi dezvolte anumite abilitati artistice, cultura generala sau pur si simplu sa se relaxeze, sunt bineveniti. Cei ce te vor indruma in aceasta aventura culturala sunt lectori bine pregatiti, ce te vor incuraja sa te exprimi liber si sa evoluezi in directia dorita.
Din programul cursurilor, Fundatia Calea Victoriei ne invita sa le incercam pe urmatoarele:
 
Atelier de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii, din 10 iunie, cu lector Cristian Ezri.
Pe parcursul a patru saptamani, vei aprofunda arta de a stabili si mentine Relatii. Chiar daca lucrezi intr-o corporatie, esti student sau antreprenor, acest atelier te va ajuta, avand in vedere ca vei lucra in grup.
 
Atelier de aranjamente florale, cu lector Alina Maftei, din 11 iunie.
O introducere destinsa si relaxanta in arta aranjamentelor florale. Pe parcursul celor 3 intalniri, vei putea invata care sunt elementele de baza in Design-ul Floral(textura, forma, culoarea si spatiul) ce te vor ajuta in conceperea de diferite tipuri de aranjamente.
 
Scoala de vara de desen: Creion, carbune, pastel, cu lector Teodora Varzaru, din 23 iunie.
Daca forma si culoarea este forma ta de exprimare, atunci scoala de desen este locul potrivit pentru tine.
 
Curs de initiere in fotografie: Tehnica Portretului, din 16 iunie, cu lector Marius Iacob.
Un curs intensiv de fotografie, ce imbina notiuni teoretice de fotografie cu activitatea practica si raspunde intrebarilor de ordin tehnic, cat si estetic. Este un curs adresat incepatorilor si contine informatiile generale de baza, plus exercitii practice pentru FOtografia de portret.
 
Scoala de vara: Islamul - inteles prin povestile sale cu Mario Barangea, din 30 iunie.
La sfarsitul lunii iunie poti calatori pe alte continente culturale , exotice si pline de simboluri ascunse, alaturi de unul dintre cei mai interesanti lectori.
 
De la Art Nouveau la Art Deco. Arta, moda si societate, cu Monica Neatu, din 30 iunie.
Daca esti pasionat de design, istoria artei si costum, poti explora Europa culturala de la inceputul sec XX, marcata de doua curente: Art Nouveau si Art Deco. Cu ajutorul a numeroase imagini, fragmente muzicale si documente, vei descoperi modul in care societatea de la 1900 a reactionat in fata modernizarii si vei intelege sensibilitatea si extravagantele din Belle Epoque si din perioada interbelica.
 
Inscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro
Poza l_4383

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Concert - Cantari din vatra satului la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român vă invită luni, 15 septembrie 2014, la concertul Cântări din vatra satului, susținut de rapsodul popular Ion Crețeanu. Evenimentul va avea loc la ora 17.00, în curtea interioară a MNȚR. Rapsodul ...
 
Colecția Costică Acsinte la MNTR in Bucuresti
Incepand cu data de 5 septembrie si pana pe 11, puteti vedea Colectia Costica Acsinte la Muzeul National al Taranului Roman din Bucuresti in Sala Acvariu. Poveştile demult uitate ale unor români de la începutul secolului trecut, imortalizate de ...
 
Clubul Filantropia la MNTR in Bucuresti
Muzeul Naţional al Ţăranului Român vă invită sâmbătă, 13 septembrie 2014, la ora 16.00, la Clubul Țăranului, la o nouă întâlnire a Clubului Filantropia, unde va avea loc lansarea a trei cărți: Un aliat uitat. Relațiile ...
 
Targul cu povesti la Muzeul Taranului din Bucuresti
Incepand de vineri, 30 mai, pana duminica 1 iunie 2014, de la ora 10:00 pana la 18:00, Muzeul National al Taranului Roman ii invita pe cei mici la Targul cu povesti, unde vor fi asteptati cu jocuri, jucarii, filme, base si povestiri pentru copii, ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Cursuri de vara in Bucuresti

© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB