Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Enterprise You: program de training pan-european la Constanţa şi Ploieşti
Poza Enterprise You: program de training pan-european la Constanţa şi Ploieşti

Akcess in parteneriat cu Rompetrol, organizeaza in luna iunie, doua editii ale programului de training Enterprise You, pe 5-6 iunie la Universitatea Ovidius din Constanta, iar pe 12-13 iunie la Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti. Participarea la evenimente este gratuita, iar tinerii care vor sa-si dezvolte abilitatile si sa inteleaga cum isi pot transforma pasiunea in cariera, se pot inscrie completand formularul de pe site-ul: http://akcees.com/workshop.
 
Acest program de training pan-european este dezvoltat de Akcees in colaborare cu alte 6 organizatii europene, iar programul a fost creat utilizand expertiza si metodologiile partenerilor din Europa cum ar fi: Marea Britanie, Italia, Franta sau Spania.
 
Pe durata programului tinerii prezenti vor parcurge 11 module diferite, care ii va ajuta sa acumuleze abilitati si competente cheie pentru dezvoltarea profesionala. Vor putea invata mai multe despre branding personal, leadership, comunicare, creativitate sau sutenabilitate si pun in aplicare aceste concepte pentru a genera idei de afaceri cu potential si a invata care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a transforma aceste idei in afaceri de succes.
 
Pe parcursul celor două zile, participanţii vor lucra alături de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees & Prove PR şi PR Manager How to Web & TechHub Bucharest. Irina este trainer profesionist, pasionata de comunicare, startup-uri si tehnologie, cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, ce a colaborat de-a lungul timpului cu numeroase companii si a coordonat peste 50 de proiecte, evenimente si programe educationale, atat in tara cat si in strainatate.
 
„Peste 50 de tineri au participat la cele două ediţii Enterprise You organizate în Bucureşti în vara anului trecut, iar impactul programului este demonstrat de rezultatele deosebite ale absolvenţilor, majoritatea înregistrând progrese semnificative pe plan profesional. Ne bucurăm că vara aceasta putem extinde programul la nivel naţional şi mulţumim pe această cale Rompetrol pentru că ne ajută să organizăm două noi ediţii Enterprise You care se vor desfăşura în luna iunie la Constanţa şi Ploieşti!”, a declarat Irina Scarlat, Co-Fondator şi Vice-Preşedinte Executiv Akcees.
 
Workshop Sessions - Enterprise You se adreseaza tinerilor studenti si proaspat absolventi cu varste cuprinse intre 20 si 28 ani care isi doresc sa invete prin metode de educate non-formala si sa isi descopere pasiunile si potentialul antreprenorial. Datorita sprijinului oferit de Rompetrol, participarea este gratuita. Aplicatiile pentru evenimentele din Constanta si Ploiesti sunt deschise pana sambata, 31 mai, iar rezultatele finale ale procesului de selectie vor fi anuntate luni, 2 iunie.
 
Workshop Sessions - Enterprise You este un eveniment organizat de Akcees in colaborare cu Rompetrol, cu sprijinul Departamentului de Chimise si Inginerie Chimica din cadrul facultatii de Stiinte Aplicate si Inginerie, Universitatea \\\"Ovidius\\\" din Constanta si al Facultatii de Tehnologia Petrolului si Petrochimie, Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti.
 
Cine este Akcees?
Akcees este o organizaţie non-profit ce îşi propune să devină cel mai puternic catalizator al aspiraţiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele şi iniţiativele organizaţiei oferă tinerilor cu potenţial antreprenorial akcees la educaţie şi experienţă profesională de cea mai bună calitate, oportunităţi de networking, mentorat şi finanţare. Akcees contribuie la formarea de noi generaţii de tineri antreprenori prin facilitarea transformării ideilor inovatoare în afaceri de succes.
 
Despre KMG International / Rompetrol
Cei peste 7000 de angajaţi prezenţi în 12 ţări fac din KazMunayGas International / Rompetrol una dintre cele mai puternice companii din România şi un important jucător în regiunea Mării Negre şi Mării Mediterante. Cu activităţi în fiecare sector din domeniul petrolului şi al gazelor, Grupul deţine operaţiuni majore în rafinare, petrochimie, retail, trading, explorare, producţie şi servicii industriale.Taguri: ,Poza l_4378

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
De ce iubim? O scurta istorie filosofica a Eros-ului
In data de 21 Mai, ora 19:00, Fundatia Calea Victoriei va invita la atelierul de istorie a ideilor care ne va dezvalui De ce iubim? O scurta istorie filosofica a Eros-ului. Cursul va fi sustinut de Raluca Bujor, care ne va dezvalui ce este iubirea in ...
 
Vernisajul Odoare dintr-un sipet nestiut la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român vă invită vineri, 12 septembrie 2014, ora 17.00, la Sala Irina Nicolau, la vernisajul Odoare dintr-un sipet neștiut (II). Marius Matei – portul bănățean. Cea de a doua expoziție din ciclul „Odoare ...
 
Sweet Fest de Sf. Valentin
Saptamana asta cum bine stiti, va fi o zi speciala ce poarta numele de Sf. Valentin. In perioada 14 - 16 februarie, Hanul lui Manuc (Str. Franceza nr. 62-64) va gazdui festivalul dulciurilor gourmet, Sweet Fest, organizat de catre Sebastian Teodoru. ...
 
Masti Artizanale Venetiene la Muzeul Taranului Roman
Institutul Italian de Cultura din Bucuresti are placerea de a va informa ca in zilele de 7 si 8 martie 2014, in Sala Foaier a Muzeulului Național al Taranului Roman, va fi deschisa expozitia MASTI ARTIZANALE VENETIENE. Expozitia, cu o durata ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Enterprise You: program de training pan-european la Constanţa şi Ploieşti

© 2017 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB