Recommand.ro
AUTO LOCALURI CARTI AFACERI CULINAR FILME MUZICA
SANATATE CADOURI TURISM SPORT DIVERTISMENT NUNTA EVENIMENTE
ANIMALUTE HOBBY GADGET ELECTRONICE MODA CUMPARATURI FRUMUSETE
CALCULATOARE CASA COPII EDUCATIE JOCURI WEB
Adauga Recomandari
 


Noaptea Europeana a Muzeelor 2014 la Bucuresti
Poza Noaptea Europeana a Muzeelor 2014 la Bucuresti

La Muzeul National al Taranului Romana, in data de 17 mai 2014, sambata, va avea loc Noaptea Europeana a Muzeelor, unde expozitia permanenta va fi deschisa, in intervalul 18:00 - 20:00 si intrarea va fi libera, iar expozitia temporara Sarkis. La celalalt capat al curcubeului, va putea fi vizitata doar pana la mizeul noptii, in Salile Irina Nicolai si Foaier.
Pentru cei interesati, programul va fi urmatorul:
 
Incepand cu ora 18:00 si pana la 24:00, in curtea interioara - Piata Taraneasca, va avea loc gastronomie cu specific armenesc si turcesc: zhazhic (branza de vaci cu verdeata si usturoi), miel cu fasole verde la ceaun, khorovats (frigaruie din carne de pasare si oaie), baclavale, sarailii, placinte de tot felul, nugat si halvita, cafea la nisip.
 
Incepand cu ora 18:00 si pana la 20:00, in curtea interioara, vor fi demonstratii de mestesuguri traditionale, printre care veti gasi:
Tesuturi la razboi - Cristina Niculescu din jud. Valcea
Olarit la roata - Constantin Mischiu din Horezu
Cioplitor in lemn - Costica Stan din Babeni, jud. Valcea
Pictura icoane pe sticla - Radu Dinca din Bucuresti
Incondeiere de oua - Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud. Suceava
 
Incepand cu ora 18:00 si pana la 22:00, la biblioteca - INSIDE. Interventie teatrala pentru 2 spectatori, unde un numar restrans de spectatori, mai exact, doi, vor descoperi spatiile private ale MNTR. Inside, adica inauntru, se refera la accesul fizic al publicului in spatii pe care altfel nu ar avea ocazia sa le vada, cat si la cel metaforic, la vocea interioara a personajelor, pe care publicul o va auzi cu ajutorul unui Telefon Mobil. Fiecare spectator va primi la intrare un telefon. Telefonul mobil va fi cheia principala pentru intelegerea spectacolului. Pretul unui bilet este de 35 lei, iar spectatori vor fi ghidati de vocile "Dinauntru".
 
La ora 19:00, Studioul Horia Bernea prezinta - Buchet muzical bizantin si cu un invitat special: protopsaltul Iordanis Diamantidis, Grecia.
De la ora 23:00, in curtea interioara, va avea loc un concert marca: AG Weinberger, cea mai puternica si complexa personalitate a blues-ului din Romania.
Digi World va asteapta la Muzeul Taranului cu o serie de filme documentare, incepand de la ora 21:00, iar primul va fi: Pompei, misterul statuilor de piatra, de la ora 22:00, puteti urmari: Scoici, monede si hartii, o istorie a banilor, iar de la ora 00:00, in curtea interioara a muzeului, il puteti urmari pe Michael Palin, in aventura sa prin Romania, in filmul documentar: Noua Europa a lui Michael Palin.
Poza l_4376

IMI PLACE
persoane


Comentarii

Nu exista comentarii. Fii primul care comenteaza!


Spune-ti parerea:
Nume (necesar)
E-mail (nu va fi publicat) (necesar)


Interesant in Noutati
 
Vernisajul Odoare dintr-un sipet nestiut la MNTR in Bucuresti
Muzeul Național al Țăranului Român vă invită vineri, 12 septembrie 2014, ora 17.00, la Sala Irina Nicolau, la vernisajul Odoare dintr-un sipet neștiut (II). Marius Matei – portul bănățean. Cea de a doua expoziție din ciclul „Odoare ...
 
Masti Artizanale Venetiene la Muzeul Taranului Roman
Institutul Italian de Cultura din Bucuresti are placerea de a va informa ca in zilele de 7 si 8 martie 2014, in Sala Foaier a Muzeulului Național al Taranului Roman, va fi deschisa expozitia MASTI ARTIZANALE VENETIENE. Expozitia, cu o durata ...
 
Expoziția de pictură și grafică George Löwendal la MNTR in ...
Întâlnirile mele cu țăranii prezintă, în Sala Tancred Bănățeanu a Muzeului Național al Țăranului Român, în perioada 26 noiembrie 2014 – 8 ianuarie 2015, o galerie de portrete unice în pictura românească modernă. Realizate de-a ...
 
Concert Holograf la Sala Polivalenta de Dragobete
Vineri, 24 februarie 2012, incepand cu ora 19:30, trupa Holograf va sustine deja traditionalul concert de Dragobete. In cadrul evenimentului ce va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti componentii trupei Holograf vor lansa albumul Love Affair. ...Recomanda si prietenilor tai!

 • Facebook Recommand.ro
 • Google Plus Recommand.ro
 • Twitter Recommand.ro
Newsletter Recommand.ro


Recommand.ro » Noutati » Noaptea Europeana a Muzeelor 2014 la Bucuresti

© 2018 Nooh Media. Toate drepturile rezervate.FB